פורסם 2006 בינואר 1619 שנים האם ניתן לנתק דיסק קשיח פנימי SATA בזמן שהמחשב עובד ( בתוך ה WINDOWS )האם יש דרך מסוימת ??
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אתה יכול לנתק רק את הכבל מידע שהמחשב עובד...אם תנתק את החשמל אתה תשמע בום ואז אתה תבכה
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים תבדוק אם הלוח תומך ב-HOT SWAP והדיסק מקבל חשמל בעזרת החיבור היעודי של SATA, אם כן אז אתה יכול לנתק אותו.ולכל המגיבים, אם לא יודעים, לא מגיבים.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אני מגיב כי זה מנסיון,אז ששששששש.ולא מומלץ לנתק שום רכיב בזמן שהמחשב פועל!
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים Si-Nom אז חבל אבל אין לך ניסיוןדיסקים SATA שתומכים ב-Hot swap אפשר לנתק בלי שום בעיה בזמן שהמחשב עובד כל עוד הם מחוברים לספק דרך החיבור החדש.כל מה שצריך לעשות זה saftly remove hardware בוינדוס ולנתקזהה לניתוק DOKעובד בלי שום בעיהדיסקים ישנים עם חיבור PATA באמת אסור לנתק בזמן שהמחשב.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים ברור שאסור לנתק דיסקים רגילים ככה סתם אבל זה לא עד כדי כך קריטי נכון שיכול להידפק אבל מה תגידו שיש אפסקת חשמל עם בכל אפסקת חשמל היה נדפק לי כונן.......לא רוצה לחשוב על זה
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אם אתה מתכוון לסקטורים פגומים בזמן הפסקת חשמל, זה קורא אם הדיסק כתב משהו בדיוק באותו זמן של הפסקת החשמל, קורה (לא לי, לי יש UPS חחח weeeee).
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים הכי בטוח לבדוק באתר היצרןבכל מקרה אם הלוח תומך אז בצד ימין למטה ליד השעון יהיה לך את הדיסק ב-Saftly remove hardwareבאותו מקום בדיוק שמנתקים DOK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.