פורסם 2006 בינואר 1619 שנים העונה החמישית התחילה השבוע ויש לי שאלה:לא ראיתי אף אחד מהעונות הקודמות, אני יכול להתחיל לראות את הסדרה מהעונה החדשה?או שחובה לראות את העונות הקודמות כדי להבין מה קורה וכדי להנות מהעונה החדשה?
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מומלץ מאד ליראות את הקודמות אבל לא חובה.יהיו דברים שאתה בהתחלה לא תבין אבל זה יסתדר עם הזמן.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר ממש אין לי זמן וסבלנות לראות 4 עונות כשכל עונה זה 22 פרקים בערך אני בקושי מוצא זמן לראות פרק פה ושם... בגלל זה רציתי אם אפשר לראות רק את העונה החמישית תודה, אני אבדוק את הסדרה הזאת
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים 24 פרקים... כל פרק מייצג פרק זמן של שעה.מישו יודע אם יש עונות קודמות ב VOD?
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים העונה הראשונה היא טובה לאללה וממש מומלץ לך לראות אותההעונה השניה היא פשוט מעולה וממש ממש ממש מומלץ לראות אותההעונה השלישית מיותרת,אפשר לוותרהעונה הרביעית גם לא משהו..סבירה ודי משעממת...אפשר לוותר כל עוד מישהו יסביר לך מה קרה בסוף.אבל אל תוותר על העונה הראשונה והשניה,הן פשוט יותר טובות מכולן...יש מצב שגם יותר טובות מהחמישית.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אתה לא צריך לראות , אתה צריך להבין את העיקרון.העיקרון הוא שיש סוכן שלא ישן\אכל\שתה\ביקר בשרותים כבר שבוע
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים לדעתי תראה את העונה הרביעית בניגוד לעונות הקודמות הפעם העונה האחרונה(הרביעית) הסתיימה בצורה די פתוחה אני בטוח שבעונה החמישית תיהיה התיחסות לסינים ואין מצב שתבין מה הולך אם לא תראה את הרביעית.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים דווקא אין התייחסות לסינים ולא ניראה לי שתהיה.האמריקאים לא בדיוק הולכים לפרסם את המידע הזה לכל העולם.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אם תראה את כל העונות ברצף אז גם אתה לא תאכל/תשתה/תלך לשירותים במשך פחות או יותר שבוע
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים כל עונה היא 16 שעות* -> 4 עונות =64 שעות= יומיים ו16 שעות ברצף...*לפני שאתם קופצים כל עונה היא באמת 16 שעות ולא 24... אם תורידו את הפרסומות מהפרק של השעה ישאר לכם 40 דקות נטו של 24...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.