פורסם 2006 בינואר 1619 שנים שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים שירים של אינפקציה למשל?יש את Evanescence ו- NightWish שמשלבים רוק (כבד חלקית) עם סגנון של אופרה (ז'אנר שנראה לי שהפך לדי פופולרי בזמן האחרון)
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אמממיש שלישית נגני צ'לו שעושים קאברים לשירים של מטאליקה, אני לא זוכר את השם שלהם, אבל בטח מישהו פה יודע...אתה יכול לנסות לשמוע את ההופעה החיה של פינק-לויד the wall, שיש בה הרבה דברים שמאוד מזכיררים מוסיקה קלאסית/אופרות.גם הרכבי ג'אז לא חסרים... פשוט כנס לכל חנות דיסקים ותראה את האיזור של הג'אז/RnB/בלוז.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים קוראים לאלה שעושים את הקאברים של מטליקה בשם APOCALYPTICA או משהו כזה (הביצוע שלהם אינסרומנטלי בלי מילים)נראה לי שאתה מתכוון לרוק פרוגרסיבי הנה הסבר: http://mitkadem.homestead.com/files/WhatIs/WhatIs.htmlשווה לך לנסות אולי תאהב
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים john zorn / naked cityestradasphereSleepytime Gorilla MuseumMaudlin Of The Well
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר ואווו תודה רבה חברה !!!אפשר גם קצת המלצות למוזיקת מטאל ורוק כבד בסגנון סליפקנוט וMEGA-DEATH ?
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים תקשיב ל BLIND GUARDIANממליץ לך לשמוע את השיר AND THEN THERE WAS SILENCE הוא ארוך , ושווה כל שניהתשמע הרבה דברים שלהם שתאהב אני מאמין, בעיקר החומר החדש.ובלי קשר לכל מה שביקשת, תשמע TOOLיש להם דיסק שנקרא "לטרלוס" וזה דיסק שאני לא מפסיק לשמוע כבר 4 שנים רצוף , משהו מטורף ברמותהנה ביקורת(אחת מני רבות) על האלבוםhttp://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1918&ItemID=61788&ArtistID=13897נראה לי שאם אתה אוהב דרים ואת רוב מה שהמליצו לך פה, אתה ממש תאהב את TOOL, אבל תזהר זה ממכר
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מטאל וכאלה .. אם אתה רוצה משהו רצחני אז .. Aborted , Nile , Decapitated , Dark Tranquility (האלבום האחרון של DARK מאוד מומלץ ) תנסה לשמוע גם את הדיסק הראשון של MasterPlan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.