פורסם 2006 בינואר 1619 שנים יצא הדמו, משחק מצוין אני ממליץ לכולם, אמור לצאת המלא עוד מעט. עריכה: 24/02/2006.משחק מעניין מאוד וגם יפה (אבל הוא הולך להיות מאוד כבד גם), אני מצפה לו כבר חצי שנה כמעט.מה שנחמד זה שזה העתק של העיר (לפחות של מנהטן) ומתקדמים לפי אזורים בעיר ולומדים להכיר את המאפינים של כל אזור. שזה נחמד ואפילו יכל להיות מועיל בעתיד, מי יודע...לכל מי שאוהב את הסגנון של הניהול (כמו סימסיטי), אני ממליץ לנסות את הדמו.http://www.il.atari.com/index.php?pg=product&id=130
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר סתם משחק של כוסיותבשביל להוציא כעס יש הודעות פרטיות ודיונים על פוליטיקה, תשמור את זה שם בבקשה.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אתה טיפש או רק עושה את עצמך? לך מותר להשחיט לי את הדיון על 24 ואני לא יכול לעשות לך את אותו דבר? :
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר אני הבעתי את דעתי על הסדרה, (אחרי מישהו אחר אגב).אתה מביע את דעתך עלי, זה שונה.תגיד שהמשחק גרוע, זה מספיק.אני אף פעם לא אמרתי 24 סדרה של XXXXXושוב אתה יורד לפסים אישיים.
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים לך ל Msconfig ותפנה כול מה שאתה לא צריך,תעשה קיסט,ותתקין.לא הבנתי כל כך מה אני צריך לעשות?...להיכנס לmsConfig ומה לעשות שם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.