פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אני רוצה להוציא דו"ח פלט בWORDאיך אני עושה את הקישוריות לWORD,כלומר איך אני יוצרת אובייקט WORD(כך שתהיה לי גישה לכל ההגדרות,למשל אוכל להגדיר שהדף יוצג במאונך,הכתב יהיה מודגש וכדומה.)תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אני מניח שאת מדברת על automation. אמנם הפעם האחרונה שעבדתי עם זה הייתה לפני 6 שנים בערך ובדלפי, אבל זה מאוד דומה בכל השפות (והאמת שעם VB זה הכי קל)יש לך די הרבה תיעוד ודוגמאות ב- MSDN, תחתWord.Applicationאגב, אפשר ורצוי להתעלל ב- office assistent דרך קוד.
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אתה צריך להיכנס ל Reference ושם ליבחור באובייקט wordואני לא ממליץ להשתמש ב vba של word זה לא יציב ונורא קשה לדבג את זה בחלק מהמיקרים
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אני מניח שאת מדברת על automation. אמנם הפעם האחרונה שעבדתי עם זה הייתה לפני 6 שנים בערך ובדלפי, אבל זה מאוד דומה בכל השפות (והאמת שעם VB זה הכי קל)סתם שאלה בהקשר הזה (6 שנים)... בן כמה אתה...?ולגבי השאלה שלך - זה תלוי באיזה Visual Studio ובאיזה Word את משתמשת. אם את משתמשת ב-.NET (רצוי VB, כמו שנאמר) ובאופיס 2003 ומעלה, אז זה יכול מאוד לעזור:http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/odc_vsto2003_ta/html/WordObject.asp
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים אני? 25 (לפני 6 שנים זה היה בצבא. כשאני חושב על זה, זה כנראה יותר קרוב ל- 5 שנים)הממ, 0x19 נראה גיל יותר מוצלח :-\
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים גם אני 25...הבעיה היא שעוד חצי שנה זה יהיה 0x1A - וזה כבר פחות משכנע / מתחמק.
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים סתם שאלה בהקשר הזה (6 שנים)... בן כמה אתה...?ולגבי השאלה שלך - זה תלוי באיזה Visual Studio ובאיזה Word את משתמשת. אם את משתמשת ב-.NET (רצוי VB, כמו שנאמר) ובאופיס 2003 ומעלה, אז זה יכול מאוד לעזור:http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/odc_vsto2003_ta/html/WordObject.aspשאלה קטנה לגבי ההדגשהיש יתרון לvb.net על C# שמשתמשים באובייקטים של Office?
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים יכול להיות שאני לא לגמרי מדוייק, אבל הנה מה שאני יודע:ב- VB אתה עובד ב- automation דרך IDispatch, וזה דבר די איטי (יחסית). (הקריאה לפונקציה מתורגמת לפונקציה אחרת שבוחרת את הפונקציה המתאימה על האובייקט האמיתי, ואורזת לו את הפרמטרים בדרך מסוימת)אם C# יודע לעבוד עם COM בצורה מלאה (כמו C++) אז אתה יכול לקבל Interfaces "אמיתיים" לאובייקטים שם, ולחסוך את שלב התרגום (שמרגישים אותו כשהוא קורה)
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים יכול להיות שאני לא לגמרי מדוייק, אבל הנה מה שאני יודע:ב- VB אתה עובד ב- automation דרך IDispatch, וזה דבר די איטי (יחסית). (הקריאה לפונקציה מתורגמת לפונקציה אחרת שבוחרת את הפונקציה המתאימה על האובייקט האמיתי, ואורזת לו את הפרמטרים בדרך מסוימת)אם C# יודע לעבוד עם COM בצורה מלאה (כמו C++) אז אתה יכול לקבל Interfaces "אמיתיים" לאובייקטים שם, ולחסוך את שלב התרגום (שמרגישים אותו כשהוא קורה)בכל ה .net יש את שלב התירגום הזה רק ב vb6 או vc++6 זה באמת מתרגם אותו לקוד בינרי ...זה מה שאני יודעוחוץ מיזה אני מניח שזה לא תוכנה שאמורה לרוץ מלא פעמים בלופים כל היום אז מהירות זה לא זמן כולכך חשוב כמו לדוגמא במסד נתונים
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים לא נראה שיש למה שאמרתי קשר לזה שזה .NET.מה שהתייחסתי אליו זו צורת העבודה עם COM. Automationעובד דרך ממשק שנקרא IDispatch שמה שהוא מאפשר זה להריץ פונקציה לפי השם שלה. (ואתה יכול לעשות את זה אפילו אם אין לך קבצי הגדרות של האובייקט)כשאתה עובד עם COM, אתה אמור להיות יכול לבקש ממשק (עם QueryInterface) יותר יעיל (לדוגמא IWebBrowser לאקספלורר).
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים מחבר תודה חברים!! :-* עזרו לי העצות,בעיקר נעזרתי בMSDN .... זה עובד יופי!!!!! :yelclap:
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים יכול להיות שאני לא לגמרי מדוייק, אבל הנה מה שאני יודע: ב- VB אתה עובד ב- automation דרך IDispatch, וזה דבר די איטי (יחסית). (הקריאה לפונקציה מתורגמת לפונקציה אחרת שבוחרת את הפונקציה המתאימה על האובייקט האמיתי, ואורזת לו את הפרמטרים בדרך מסוימת) אם C# יודע לעבוד עם COM בצורה מלאה (כמו C++) אז אתה יכול לקבל Interfaces "אמיתיים" לאובייקטים שם, ולחסוך את שלב התרגום (שמרגישים אותו כשהוא קורה) אם משתמשים ב-.NET טהור, אז אין שימוש ב-COM ולא צריך להיות הבדל משמעותי בין C# ל-VB. כתבתי VB כי זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש, לא עבדתי יותר מדי עם C#, אז לא חשבתי על זה באותו רגע, אבל לא צריך להיות הבדל מבחינה פונקציונלית. ואנחנו שמחים לעזור (יש מסתייגים? )
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים אם משתמשים ב-.NET טהור, אז אין שימוש ב-COM ולא צריך להיות הבדל משמעותי בין C# ל-VB.שניה, אז איך מתבצעת ההתממשקות לאופיס?יש משהו שבא במקום automation?אני יודע שבתוך .NET יש לך מנגנון reflection חזק שנותן לך את כל מה ש- IDispatch נותן ויותר מזה, אבל לא ברור לי איך (או אם בכלל אפשר) להתממשק בעזרתו לאופיס.
פורסם 2006 בינואר 1819 שנים שניה, אז איך מתבצעת ההתממשקות לאופיס?יש משהו שבא במקום automation?אני יודע שבתוך .NET יש לך מנגנון reflection חזק שנותן לך את כל מה ש- IDispatch נותן ויותר מזה, אבל לא ברור לי איך (או אם בכלל אפשר) להתממשק בעזרתו לאופיס.אצלי בבית יש מחלקות .net מובנות לכל האופיס הם הגיעו עם האופיס ולא עם הויזאבל סטדיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.