עבור לתוכן

פרוקסי- שאלה פשוטה

Featured Replies

פורסם

שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[

בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address)

האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה,

האתר ייראה IP שונה?

תודה :)

יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??

:sleep:

פורסם

פרוקסי לא יגן עליך מטרויאנים... לדוגמא הסיפור האחרון עם WMF - הפרוקסי יעביר אליך את ה-WMF. מבחינתו הוא שלח אותו לפרוקסי. מבחינת הפרוקסי, זה תמונה שאתה רוצה לראות, אז היא מועברת אליך.

אם אתה מוריד קובץ דרך פרוקסי, כן, האתר הסופי יראה את ה-IP של הפרוקסי לאורך כל הדרך. אם תנסה להשתמש בפרוקסי כדי להסוות פעילות פלילית ברמה גבוהה כלשהי, אתה צפוי ללמוד בדרך הקשה שזה לא מגן עליך מהרשויות. ;D

פורסם
  • מחבר

פרוקסי לא יגן עליך מטרויאנים... לדוגמא הסיפור האחרון עם WMF - הפרוקסי יעביר אליך את ה-WMF. מבחינתו הוא שלח אותו לפרוקסי. מבחינת הפרוקסי, זה תמונה שאתה רוצה לראות, אז היא מועברת אליך.

אם אתה מוריד קובץ דרך פרוקסי, כן, האתר הסופי יראה את ה-IP של הפרוקסי לאורך כל הדרך. אם תנסה להשתמש בפרוקסי כדי להסוות פעילות פלילית ברמה גבוהה כלשהי, אתה צפוי ללמוד בדרך הקשה שזה לא מגן עליך מהרשויות. ;D

מה?! :lol:

למה שארצה לפרוץ? אני יודע שיש תוכנות פדרליות שיכולות לחסל אותך.

אני לא רוצה לפרוץ, רק לגלוש באנטרנט בצורה יותר בטוחה ;D

תודה על העזרה.. אבל אמרת משהו על WMF זה קובץ תמונה נכון?..

רגעעעע,, אמרת שפרוקסי לא מגן מסוס טרויאני... למה?

ויש עוד כמה דברים שיכולים להעביר ישירות לIP שלי?..

פורסם

פרוקסי מסתיר את ה-IP שלך, כך שאם יש אתר שאוסף את ה-IP ומנסה להריץ עליו כל מיני חדירות בפורטים שונים - אז כן אתה תהיה מוגן מסוג כזה של ניסיונות לחדירה. אולם אם האתר מנצל כשל בדפדפן שלך - הוא ישלח את הקוד הזדוני לפרוקסי שיעביר אותו אליך.

אני לא הייתי גולש כל היום דרך פרוקסי עלוב רק כדי להסתיר את ה-IP שלי, שהרי אין לך IP תוצרת צ'יינה - כולה כתובת ישראלית שכל סורק IP יעלה עליה כשמזינים לו טווח IP של ספק האינטרנט המסויים שלך.

אני לא מכיר אף אחד שפרצו לו למחשב אם הוא עשה שלושה דברים פשוטים:

א. התקין כל עדכון שיצא לווינדוס.

ב. הריץ אנטיוירוס מעודכן.

ג. הדליק את חומת האש של ווינדוס.

לא צריך להיכנס לפאניקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים