עבור לתוכן

שידרגתי ל 2G זיכרון, מה השיפור שאני אמור לראות

Featured Replies

פורסם

היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל

(האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו)

תודה

פורסם

מי אמר שאתה אמור להרגיש שיפור?

מה השימושים שלך במחשב שאתה צריך 2 ג'יגה?

פורסם

שיפור בעבודה שותפת אני לא חושב שתראה, זמני טעינה במשחקים כבדים לעומת זאת אמורים להשתפר

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ה pagefile ךבטל אותו כדי שה XP ישתמש רק בזיכרון, כרגע הוא נמצא על 1.5 ג'יגה

פורסם

מה לגבי ה pagefile ךבטל אותו כדי שה XP ישתמש רק בזיכרון, כרגע הוא נמצא על 1.5 ג'יגה

תבטל אותו לגמרי, רק במקרים מאוד נדירים תזדקק ליותר מ-2GB.

פורסם

תבטל אותו לגמרי, רק במקרים מאוד נדירים תזדקק ליותר מ-2GB.

:xyxthumbs: לבטל בודאי, וגם 1G עם 1.5 pagefile זה היה יותר מידי.

בקיצור תעבוד בלי בכלל, אם פעם תגיע למגבלה המחשב יזרוק אוטומטית הודעה שאין לו מספיק זכרון ואם אני לא טועה הוא אפילו ייצר קובץ לבד (אני טועה ??).

אתה תמיד יכול לעקוב אחרי השימוש בזכרון מה Task Manager ולראות בכמה אתה משתמש ולאיזה פיקים הגעת.

תתחדש.

פורסם

:xyxthumbs: לבטל בודאי, וגם 1G עם 1.5 pagefile זה היה יותר מידי.

בקיצור תעבוד בלי בכלל, אם פעם תגיע למגבלה המחשב יזרוק אוטומטית הודעה שאין לו מספיק זכרון ואם אני לא טועה הוא אפילו ייצר קובץ לבד (אני טועה ??).

אתה תמיד יכול לעקוב אחרי השימוש בזכרון מה Task Manager ולראות בכמה אתה משתמש ולאיזה פיקים הגעת.

למיטב זכרוני הרעוע, Windows NT לדורותיו (וזה כולל גם את XP) עושה Paging לדיסק גם כשיש לו זכרון פיזי פנוי וזאת מסיבות של פרגמנטציה של קטעי זכרון.

אם אין לך בעיית מקום אז אתה יכול להקצות וזה רק יועיל למערכת. אם יש לך בעיית מקום, תיתן במינימום 2 מגה (זה המינימום כשכן משתמשים בקובץ) ומקסימום ג'יגה - ככה, אם הוא יצטרך, הוא כבר יקצה לעצמו.

הנה הסבר מפורט על הנושא:

http://www.theeldergeek.com/sizing_the_page_file.htm

פורסם

דווקא עדיף לקבוע גודל קבוע, אם יש 2 ג'יגה, אז כדאי לקבוע לפחות ל1 ג'יגה ליתר ביטחון.

אבל אם לא משתמשים בכל ה2 ג'יגה (ומן הסתם זה לא יקרה לילד שמשחק בדום 3 וגולש באינטרנט) אפשר גם 512 או אפילו 256.

שוב, תלוי מה השימושים.

פורסם

אם אין לך בעיית מקום אז אתה יכול להקצות וזה רק יועיל למערכת. אם יש לך בעיית מקום, תיתן במינימום 2 מגה (זה המינימום כשכן משתמשים בקובץ) ומקסימום ג'יגה - ככה, אם הוא יצטרך, הוא כבר יקצה לעצמו.

אחד מהצעדים הראשונים לאופטימיזצית מחשב זה לקבע את גודל ה pagesize ולא לתת לווינדוז לנהל אותו.

אם תשים בין 2M-1G אז יוקצה מקום קטן ואם הוא יצטרך יוקצה עוד וכך נוצרת פרגמנטציה של pagefile שזה ממש פוגע בביצועים.

ב XP ניתן לבטל כליל את הקובץ, ראה בתמונה את האןפציה No paging file.

אז פשוט לבטל, אם פעם תגיע למגבלה טפל בה.

עריכה:

טעות קטנה, אכן המינימום 2M אז קבע גודל 2M-2M ללא טווח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנתי משהו מהטארד הזה .. האם לבטל את הPAGE FILE או לכמה להקצות אותו<?

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות :xyxthumbs:

חשבתי לבטל אותו לגמרי, אבל אני בספק עם FEAR לדוגמא יסתדר במצב כזה

מה לעשות, להשים אותו על גודל קבוע כלשהוא?

פורסם

תודה על כל התגובות :xyxthumbs:

חשבתי לבטל אותו לגמרי, אבל אני בספק עם FEAR לדוגמא יסתדר במצב כזה

מה לעשות, להשים אותו על גודל קבוע כלשהוא?

FEAR כן יסתדר !

אני מחזיק Pagefile של 1GB רק ליישומי MATLAB כבדים, כמו עיבוד תמונה וכד'.

עדיין לא נתקלתי במשחק ש-2GB של זיכרון לא הספיקו לו.

פורסם

איך אני מבטל את הPAGE FILE ?

ומה זה יישומי MATLAB ?

פורסם

מישהו פה בדק פעם כמה שיפור ביצועים מקבלים כאשר עושים את השינויים האלו ? (זה נראה לי מסוג השיפורים שאומרים כמו שעושים DEFRAG, בפועל מקבלים איזה שיפור של 2 מילישניות על חשבון משהו אחר, אנלוגיה גרועה).

ישומים כבדים שצריכים הרבה זכרון כמו MATLAB, PHOTOSHOP וכו'... (וגם משחקים כמו FEAR ו BATTLEFIELD 2).

תקראו בלינקים שהבאתי שהם מדברים על למה וכמה כדאי לקבוע (אם כי יתכן והם לא מעודכנים ובעולם של 2 גיגה הכל שונה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים