עבור לתוכן

QUAKE 4 אנטי אלייזינג לא עולה יותר מ-X4

Featured Replies

פורסם

טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון 9600XT והמשחק עובד אצלו סבבה כולל אנטי אלייזינג 8 או 16 לפי בחירה מה יש אצלי שמונע ממני להעלות לו את האנטי אלייזינג למישהו יש אולי פיתרון ????? עוד משהו שרציתי לציין שניסיתי להעלות את האנטי אלייזינג גם לפני וגם אחרי שהתקנתי את הפאץ' לכפולי הליבה שאמור להעלות את הביצועים של המישחק בכמה עשרות אחוזים ואין שינוי לגבי האנטי אלייזינג ......מצורפת תמונה של ההודעה שהו נותן לי ואחר כך מאפס לי את ההגדרות תצוגה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. אין דבר כזה AAx16. יש AAx8/8xS ויש AFx16

2. כאלה פילטרים על 9600XT ומשחק כזה... לא נראה סביר שזה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

יש שם במשחק X2 X4 X8 X16 לא אמרתי ששיחקתי ב9600 בX16 אבל אני חושב שהיה אפשרי לשנות ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים