עבור לתוכן

מהו כרטיס ה-AGP הכי מהיר כיום?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מזה כשנתיים וחצי מערכת המחשב הבאה :

P4 - 3GHZ

1 גיגה זיכרון

כרטיס מסך RADEON 9800 PRO

עד כה לא היו לי שום בעיות ותמיד השתמשתי במקסימום היכולות הגרפיות של המשחקים בהם שיחקתי ברזולוציה של 1024 על 768.

אני משחק בעיקר FPS ואפילו ב-DOOM3/HALFLIFE2 לא היו לי בעיות, לאחרונה ב-FEAR יש לי המון בעיות וחשבתי על שידרוג כרטיס המסך.

מכיון שלוח האם שלי לא תומך PCI-E, אני מחפש את כרטיס ה-AGP הכי חזק/מהיר שקיים בשוק, בארץ, ללא מגבלת מחיר.

תודה רבה מראש...

• תגובות 52
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חכה ל 7800GS הוא ניבנה בידיוק למטרה זו !

פורסם

ומי אמר לך בדיוק שהוא יצא לAGP?

*לפותח הדיון, אני מציע שתמשוך עוד טיפה עם המחשב שלך, ותקנה מחשב חדש כבר לגמרי.

אלא אם כן זה ממש דחוף לך, ולא סובל דיחוי.

פורסם

בכל אופן שווה לו לחכות הכרטיס הזה שנתנו לו למעלה העומנם טוב מאוד אבל מבחינת יחס של עלות מול ביצועים הוא לא שווה גרוש.

פורסם
  • מחבר

אני מציין שוב 2 עובדות :

1. הכסף לא מהווה בעיה, אני קונה דרך חברה....

2. אני מעדיף להמשיך עם המחשב לפחות עוד שנה, אין לי כרגע שום בעיה עם יכולות המעבד/זיכרון/דיסקים(וחוץ מזה אני מאוהב במארזה-XASER שלי....)

ושוב תודה לכל העונים...

פורסם

ה7800GS יצא כנראה אך ורק לAGP.

פורסם

2. אני מעדיף להמשיך עם המחשב לפחות עוד שנה, אין לי כרגע שום בעיה עם יכולות המעבד/זיכרון/דיסקים(וחוץ מזה אני מאוהב במארזה-XASER שלי....)

הא???

ומה הבעיה בדיוק להחליף מחשב בלי להחליף מארז??? ::)

דבר שני, נניח שיצא 7800GS לAGP אני מניח שיקח קצת זמן, וגם ככה המחשב שלו לא הכי חדיש.

אבל החלטה שלו, אם אתה שואל אותי תשרוד עם המחשב שלך עוד חצי שנה+ וכבר תקנה מחשב חדש (שאני אומר מחשב חדש אני לא מתכוון מחשב חדש מאפס כולל מארז, מקלדת, מסך, עכבר, וHD! מחשב חדש הכוונה היא בסיס חדש שזה בדר"כ מעבד+לוח אם+ זיכרון+ מאיץ גרפי).

פורסם

אם זה דחוף אז X850XT אם לא דחוף חכה ל 7800GS

פורסם
  • מחבר

הא???

ומה הבעיה בדיוק להחליף מחשב בלי להחליף מארז??? ::)

דבר שני, נניח שיצא 7800GS לAGP אני מניח שיקח קצת זמן, וגם ככה המחשב שלו לא הכי חדיש.

אבל החלטה שלו, אם אתה שואל אותי תשרוד עם המחשב שלך עוד חצי שנה+ וכבר תקנה מחשב חדש (שאני אומר מחשב חדש אני לא מתכוון מחשב חדש מאפס כולל מארז, מקלדת, מסך, עכבר, וHD! מחשב חדש הכוונה היא בסיס חדש שזה בדר"כ מעבד+לוח אם+ זיכרון+ מאיץ גרפי).

היתרון של מחשב על PLAYSTATION או XBOX, היא היכולת לפתוח אותו ולשדרג מה שנחוץ ואז נמנע הצורך לקנות פעם ב-3 שנים את הדור החדש של הפלטפורמה רק בגלל שהמשחקים החדשים צריכים עוד זיכרון/כרטיס מסך טוב יותר.

לכן אני מעדיף להשקיע - אם ניתן, בחלקים ולא לקנות מחשב חדש....

מצד שני שידרוג "רק" של לוח אם + מעבד +זיכרון +כרטיס מסך, זה בעצם לשדרג הכל למעט מארז + דיסקים, אז מה עשינו בזה, חסכנו 1000 ש"ח?

מה יקרה עוד חצי שנה+ שעדיף להמתין? לי נראה שעם כרטיס מסך משופר אוכל למשוך עם המחשב שלי לפחות עוד שנתיים.

מה הצפי ל-GS7800 מבחינת זמן? עוד חודש? עוד שבוע????

פורסם

תנסה להתקין אומגה ולעשות קצת oc.

פורסם

כן בינתיים שאתה מחכה תנסה להתקין דרייברים מעודכנים ולעשות קצת אוברקלוק... לכרטיס הזה לא יזיק אוברקלוק..

פורסם

מה הצפי ל-GS7800 מבחינת זמן? עוד חודש? עוד שבוע????

השמועות אומרות חודש הבא...

לא ניראה לי ...

פורסם
  • מחבר

עם OVERCLOCK אני מעדיף לא להתעסק - לכן אני רוצה לקנות את הכרטיס הכי טוב.

אם הבנתי נכון שני המועמדים הם :

RADEON X850 XT PE

NVIDIA 7800GS

אין אחרים?

כרטיסים של אילו חברות עדיפים ל-2 הכרטיסים?

בכמה אוכל למכור את ה-RADEON 9800PRO שלי?

ושוב תודה רבה מראש לעונים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים