עבור לתוכן

שאלה בקשר לצורבים LG ןו NEC

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה

ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו

האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף

בתודה מראש

פורסם

תכלס הNEC לא עדיף בהרבה... הLG גם צורב מעולה!

הסיבה שאנשים מעדיפים NEC זה בגלל שהוא צורב במהירות טיפה יותר גבוהה (לא משהו משמעותי) וגם בגלל שהוא יכול לעשות בדיקת PI/PO לדיסק, שנראה לי שLG לא יכול לעשות. הNEC עדיף גם בגלל שיש מצב שיתמוך בעתיד בDVD-RAM ובLabelflash (באמצעות crossflashing) לאומת זאת הLG כבר תומך בDVD-RAM. בכל אופן ההבדלים אינם גדולים ואם הוא ייקח LG הוא גם יקבל צורב מעולה.

פורסם

ה NEC 4550 כבר תומך DVD-RAM וה 4551 תומך LABLEFLASH.

פורסם

ועל שכבה אחת ה LG צורב יותר מהר מה NEC

פורסם

הnec בכלל לא עדיף.

פורסם

LG עדיף, יותר אמין יותר שקט יש לי אותו כבר שנה וקצת וזה הצורב שלי ה-4 של LG אני מרוצה מהם חבר שלי קנה לפני חצי שנה צורב של NEC ולפני חודש התקלקל והוא עוד בקושי עבד איתו לעומט זאת את שלי אני קורע הוא לא מצייץ......לעומת זאת הNEC פשוט יותר זול בגלל זה הרוב לוקחים אותו חוסכים עוד 10 20 שקל יש לו רעש בזמן צריבה של מטוס סילון......

פורסם

שמע, להגיד שה NEC לא אמין על סמך משתמש יחיד זה בולש. יש פה הרבה מאוד משתמשים עם ה NEC ואם היתה בעיה אקוטית - מזמן היינו שומעים עליה. אנשים לא קונים את ה NEC כדי לחסוך 20 שקל.

נכון, ל LG יש את היתרונות שלו, אבל ל NEC יש את שלו כמו שתקרא פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162677.0

פורסם

אוקי קראתי שלמשל ל-LG אין סריקת טעויות מעמיקה והוא קורא מדיות DVD יחסית לאט אבל נראה לי שהוא תומך יותר בדברים תקן אותי אם אני טועה ומזה ביסטינג למדיות עם שכבה כפולה??? ש-NEC תומך ובLG לא הוזכר??

פורסם

מבחינת DVD היתרון של ה LG הוא בשקט (חשוב) ובצריבה מהירה יותר ב X16. ל NEC סריקת הטעויות (חשוב מאוד) ותמיכה לא רשמית (חשוב) ו DL מהיר יותר (כרגע לא בא לידי ביטוי בגלל מחיר לא הגיוני למדיות DL). ל LG יתרון נוסף באוברבורנינג של CD. שני הצורבים עדיין לא בשלים ב 100% ועוד עדכוני FW ישפרו אותם.

שני הצורבים עושים ביטסטינג ל DL. כדי שהנגן שלך "יחשוב" שזה DVD ROM ולא +R.

פורסם

חברים על איזה דגמים של LG אתם מדברים ?:|

פורסם

בתור אחד שהיה לו גם צורב של lg וגם של nec היתי אומר שה-nec קרא משמעותית יותר מהר dvd

למרות שה-lg צורב מעולה ונהניתי לצרוב איתו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים