עבור לתוכן

עזרה בחידוד תמונות

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בקשה קטנה, אני צלם מתחיל והיום יצאתי עם ידידה שלי ( דוגמנית בתחילת דרכה ) לצלם סט תמונות שלה בחוץ, יצאו לי הרבה תמונות מטושטשות ( לא טשטוש רציני לרוב.. ) ורציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחדד אותן ולשפץ אותן קצת מחוץ לדפי הפורום?

תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים,

יוסי.

פורסם

למה מחוץ לדפי הפורום? ואתה לא יודע איך עושים את זה לבד?

פורסם

^^

אני מניח שאם הוא היה יודע הוא היה עושה את זה לבד. ::)

ואולי לא בא לו שכולם יראו את התמונות "הסודיות" שלה? (למרות שפרסום תמונות ברשת יכול להיות אחלה פרסום לדוגמנית מתחילה)

פורסם
  • מחבר

מחוץ לדפי הפורום כי יש בסביבות ה100 תמונות ששוקלות הרבה ( צולם ברזולוציה גבוה מאוד ) ואני לא עושה את זה בעצמי כי אני לא יודע עדיין לעשות כאלה תיקונים ולא רוצה להרוס את התמונות....

LazyBoy אלה לא תמונות סודיות או משהו רציני, זה עניין של כמות ובאמת אני לא רוצה לפרסם את זה עדיין בלי הרשות שלה..

פורסם

אז אולי יהיה יותר טוב לשאול כאן או ללמוד ממדריכים וכו?

חידוד תמונה בצורה איכותית ברוב המקרים זה דבר ממש לא פשוט... ואתה חושב שמישהו ירצה לערוך לך 100 תמונות?

;)

פורסם

אולי תעלה לפה רק תמונה אחת כדי שנראה מה רמת הטישטוש?

פורסם
  • מחבר

בגלל שזה עסק לא פשוט ביקשתי עזרה, ולא אני לא רוצה שיחדדו לי 100 תמונות כי סביר להניח שאת חלקן אי אפשר "להציל" וחלקן דורשות עבודה ממש פשוטה ותיקונים 'מינוריים' של תאורה וחדות...

הנה תמונה לדוגמה, מוקטנת, שיצאה טוב יחסית : ( יש תמונות עם רמת טשטוש גבוהה יותר.. פה זה מינימלי.. )

dscf0465medium8py.jpg

תגובות על התמונה, על מושא הצילום ותגובות בכללי יתקבלו בברכה (:

( למרות שזה לא פורום צילום דיגיטלי.. )

פורסם

זה לא פורום צילום דיגיטאלי... לכן לא כדאי להגיב כאן :nono:

זאת תמונה בסדר גמור... לא מטושטשת ולא כלום...

פורסם

^^

היא לא מטושטשת בגלל שהיא מוקטנת...

פורסם

3DGod, בהחלט יש טישטוש בתמונה הזו. (הוא עדין, אבל עדיין קיים)

וגם הפנס מעל הראש לא עוזר..

באיזה מצלמה השתמשת? אולי היא לא מספיק איכותית?

בעצם זה לא משנה, גם אם תבחר רק 20 תמונות זה עדיין פרוייקט וקשה לי להאמין שתמצא מישהו שיעשה לך את זה.

תגובות על התמונה, על מושא הצילום ותגובות בכללי יתקבלו בברכה (:

לא הטעם שלי. ;)

פורסם
  • מחבר

NOS תודה שאמרת את זה במקומי, הטישטוש בתמונה הזאת מינימאלי ביותר והוא מורגש ברזולוציה הגדולה שלה ( 2464X3696 ) ולא בתמונה שהקטנתי בשביל להכניס פה..

anyway הנה אחת עם רמת טשטוש יותר גבוהה :

dscf0336medium5th.jpg

לשאלתך, המצלמה שהשתמשתי בה היא הפוג'י S9500, לא נראה לי שזאת בעיית איכות שלה כמו בעיית שליטה שלי בה, אני מנסה ללמוד מטעויות והרי לך כמה מהן..

פורסם

^^^

זה מקרה בלתי הפיך...

אי אפשר לעשות עם זה כמעט כלום... אם אתה רוצה תמונות איכותיות אז אתה צריך לצלם המון תמונות...ולבחור מתוכם כמה...

כי אם לערוך את התמונה המטושטשת הזאת... זה לא יהיה יעיל לעומת 8MP...

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי את השורה האחרונה שלך, התמונות צולמו ב 9 מגה פיקסל.....

וכבר עשיתי סינון של המקרים האבודים באמת...

פורסם

גם זה מקרה בלתי הפיך...

לאן אתה צריך את התמונות? כאילו שיראו אותה וכל זה בדיגמון? אם כן אתה צריך איכות עצומה!!!

פורסם

הכל עניין של תאורה נכונה בתמונות של דוגמניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים