עבור לתוכן

מאוכזב מNFSMW

Featured Replies

פורסם

מה ב BLACK EDITION יש יותר סרטים !?!!?

לא ידעתי :)

בכל מקרה המשחק די מסריח ומחזורי מדי.

5 היה הכי טוב, הכי מושקע והכי יפה. U2 היה מגניב. במיוחד אהבתי את הסאונדים העשירים של המכוניות.

MW פשוט מכוון לילדים בצורה מאוד ברורה תוך כדי הזנחה של המעריצים האמיתיים של הסדרה.

אחרי NFS PORSCHE הכל רק התדרדר... U2 קצת שיפר אבל זה לא עזר.

יש את הפוטנציאל והכסף הדרוש לעשות כותר ראוי להתחרות עם NFS 5 אבל הם לא יעשו את זה... :(

פורסם
  • מחבר

מה שמעצבן זה שבקונסולות יש לEA תחרות אמיתית במרוצי ארקיד ובמחשב לא אז מי שרוצה לשחק מישחק מירוצים ארקיד

במחשב צריך ליסתפק רק בNFS כרגע וזה מעצבן

אני מת כבר שסגה וחברות אחרות יעשו מישחקי מרוצים גם לPC

פורסם

ת'אמת, גם אני התאכזבתי, למרות שבהתחלה אהבתי אותו, אני לא מאלה שחורשים על משחקים.

בדרך כלל לאלה שחורשים על משחקים נמאס מהם די מהר..

הגעתי עד #6, ואז הייתה איזושהי בעיה, אז התחלתי מההתחלה.

הגעתי בפעם השניה ל-#8 ונמאס לי מהמשחק.

אף על פי שזה משחק כיפי והגרפיקה טובה, בשלב מסוים פשוט נמאס לך.

מחקתי אותו מזמן כבר.

[ יש לי את הבלאק אדישן. ]

פורסם

:screwy: מה ציפיתם זה ניד פור ספיד וזה EA, חברה גרועה עם משחק שמזמן נגמר לו הגז.

כאילו שמישהו אהב את ניד פור ספיד הקודם עד הסוף (אני סבלתי עד המסלול ה 5 אולי ) :P

פורסם

זה נכון שיש משטרה רק בשלבים האחרונים של המשחק? זה הדבר היחידי שציפיתי לו איזה מבאס... אי אפשר לעשות מירוצי מרדף מחוץ לקריירה?

פורסם

אין מה להגיד...

המשחק נהיה יותר ויותר ויותר משעמם...

כמו כל הניד פור ספיד האחרונים...

בהתחלה הכל סבבה שיפורים וזה, עד שאתה מגיע למצב שיש לך איזה שמונה לאפים, כל הסיבובים אתה מוביל ורק באחרון את הנכנס באיזה קיר, עוקפים אותך ואז אתה מתחיל הכל מההתחלה :pissed: :pissed:

פורסם

אני לא מבין,זה עד כדי כך לא ברור שצריך בשביל זה תארד :lol:

פורסם

אני בנתיים כבר בבלאק ליסט ה3 והוא קשההה

ותאמת באמת משחק דיי משמעם אבל משחקים כי אין לי משהו אחר לעשות

לסיים שוב את hl2 ?

פורסם
  • מחבר

אני משחק כרגע בIndigo Prophecy

מישחק מוזר ומפחיד וצריך ידית כמו של הPS2 בישביל באמת "להרגיש" אותו אבל הוא הרבה יותר טוב

אני אישית לא מבין איך אחד המישחקים הטובים ביותר של EA אחת מהחברות הגדולות בשוק כזה מסריח איך הם קימים ביכלל ???

פורסם

אני כל כך מיואש שהורדתי מחדש MW + BE ....

אני הפסקתי לשחק ב#7 פשוט לא היה לי כוח....

המשחקים באמת מחזורים בטירוף!

בU1 היחה מירוצים שהם 8 סיבובבים והם עושים את זה הלוך וחזור את המסלול וזה מרגיז !

גם פה בMW לפי דעתי אם EA רוצים משחק איכותי שיעשו אותו עם הרבה יותר סרטים, קטעים שאתה לא רק עושה מירוצים ומירוצים כל הזמן זה מעצבן !

ובקשר לבוס האחלרון זה גם היה ככה בU2 חיסלתי אותו ביותר מכמה סיבובים זה פשוט קל בטירוף

פורסם

זה משחק מעצבן אם אתה טיפה נכנס בקיר כל המכונית מאבדת שליטה ואז אתה עף, :pissed:

או שנכנסים באיזה קיר והם כבר עוקפים אותך באיזה 800 מייל, ומה זה השטויות האלה?

הם באים שנייה לפני מכונית ופונים ולא נכנסים בה, לפחות שלא יעשו להם רפלקים של נמר יפני או משהו =/

ואגב Indigo Prophecy זה אחד המשחקים השווים ששיחקתי בהם, סיימתי אותו ביום מרוב שהוא היה מעניין,

זאת פעם ראשונה ששחקתי במשחק יותר משעתיים ברצף...ואני לא אחד שמשחק הרבה בכלל... :smile1:

פורסם

זה משחק מעצבן אם אתה טיפה נכנס בקיר כל המכונית מאבדת שליטה ואז אתה עף, :pissed:

או שנכנסים באיזה קיר והם כבר עוקפים אותך באיזה 800 מייל, ומה זה השטויות האלה?

הם באים שנייה לפני מכונית ופונים ולא נכנסים בה, לפחות שלא יעשו להם רפלקים של נמר יפני או משהו =/

ואגב Indigo Prophecy זה אחד המשחקים השווים ששיחקתי בהם, סיימתי אותו ביום מרוב שהוא היה מעניין,

זאת פעם ראשונה ששחקתי במשחק יותר משעתיים ברצף...ואני לא אחד שמשחק הרבה בכלל... :smile1:

כול כך צודק! סיימתי אותו ב 6 שעות רצוף!

פורסם

אין מה להגיד...

המשחק נהיה יותר ויותר ויותר משעמם...

כמו כל הניד פור ספיד האחרונים...

בהתחלה הכל סבבה שיפורים וזה, עד שאתה מגיע למצב שיש לך איזה שמונה לאפים, כל הסיבובים אתה מוביל ורק באחרון את הנכנס באיזה קיר, עוקפים אותך ואז אתה מתחיל הכל מההתחלה :pissed: :pissed:

כל כך נכון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים