פורסם 2006 בינואר 1419 שנים שיחקתי במישחק ובהתחלה הכל היה מגניב וחשבתי שזה מישחק טוב מאוד אבל כמו בדום 3 הכל התחיל לחזור על עצמו וזה התחיל לשעמםיותר ויותר בכל זות הגעתי ל100% (רימיתי בחלק מהמירדפים+רימיתי בכסף)ואני רוצה להגיד המישחק הזה אולי ניראה מאוד טוב בהתחלה אבל האריכו אותו באופן מלאכותי טוב מה אפשר לעשות מישחק של EA בכל זות
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נכוןגם אני בהתחלה ממש אהבתי לשחק בו אבל זה התחיל להימעס עליי כבר ב Black List Rival 5 וזה גם יותר מידי ארוך יותר מידי סיבובים וכבר נימעס לשחק בזהלדעתי היו צריכים לעשות יותר פחות סיבובים ומסלולים כי יותר מידי זה כבר לא כיף לשחק
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר הבעיה העיקרית זה שאותם מסלולים חוזרים על עצמםחוץ מיזה הבוס האחרון כזה קל שזה מגוחךיש גם בעיות אחרות אבל אלה העיקריות מיבחינתי
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מה שהכי מעצבן זה שבבלק ליסט 4-1 אחרי כל מרוץ צריך לברוח למשטרה כי המרדף מתחיל בזמן המירוץ!מה הקטע פה?!?!נ.ב זה רק אני או שה SLR יותר מהירה מהקררה GT ?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר אולי ב-BLACK EDITION הוא יותר כיף...סרטים בין לבין.... שיחקתי בBLACK EDITION ככה שהרגיל בטח אפילו פחות טוב
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אני עזבתי את המשחק בבלאקליסט 5... זה נהיה מאוד קשה... וזה מעצבן... המשטרה מעצבנת...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים קמה שגיעוט קטיוו יש באשקול אזה אך אני לא מתפלא ,כי בסה"כ זה מעיד על הרמה הירודה של הפורומים פה ושל האנשים
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר המחזוריות קיימת בכל משחקי הNFS.. ככה זה.. EA ספורט זה מחזורי ;D (לא היה צבע לבן ביגלל זה הירוק)
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים שאתה מגיע לBLACK LIST 5#....מופיעה לך הודעה של המשטרה....שאתה יכול להגיע עכשיו לרמה 5 ויהיו לך מכוניות מרוץ שינסו לעצור אותך ועוד מסוק שמנקר ת'גלגלים !
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מה שאיכזב אותי זה שבמהירויות גבוהות בחלק המהמרוצים פשוט קשה לראות לאן נוסעים,וחוץ מזה אם האוטו נכנס להיגוי מאוד קשה לצאת ממנו כי המשחק נהיה יותר גז וברקס. תראו איזה כיף היה לנהוג ב NFS5 פורשה,שם היה הרבה יותר מציאותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.