פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אני צריך ליצור קוד שניגש לאיזה שהוא input שהוא מסוג hidden ולשנות לו את הValueעד פה הכל טוב ויפה הקוד תואם לקוד שבאקספלוררעכשיו לפקד קוראים getinfo1 ואני לא מצליח להגיע אליו באקספלורר 6 זה דיי פשוטdocument.all['getinfo1'].value='any String';עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את השורה הזו שתתאים לדפדפן כמו פיירפוקס ...תודה רבה לעוזרים אני סורק את הרשת בשביל זה כבר שבעות אך ללא הצלחה
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אתה מתכוון, איך לעשות את זה בג'אווה-סקריפט אמיתי ולא ב-IE-Script...document.form.input.value = 'value';form זה שם ה-forminput זה שם ה-input... שזה getinfo1 במקרה שלךאתה גם יכול לעשות: document.forms["myForm"].input.value, אבל בהחלט לא document.all, שזה דבר שבכלל לא קיים בתקן ה-W3C.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר form id="frm_main" action="Default.aspx"> <div > <input type="hidden" onload="calc1()" value="oren" id="oren" name="oren"/> <input type="button" /> <input type="submit" value="omg" /> </div> </form>זה הקוד של הטופס לאחד שיבצורים קטנים שלי ..עכשיוהקוד של הJavascript<script type="text/javascript" language="javascript" > var int1 = 0; alert(document.forms["frm_main"]); function calc1() { }; </script>ואני מקבל הודעה עלalert(document.forms["frm_main"]);שהאובייקט הזה הוא undefinedמעניין מה עשיתי לא נכון ?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים לא נתת ל-form שם. id זה לא שם. אתה צריך לתת לו name. זה דבר ראשון. דבר שני, ה-form הוא אובייקט. מה בדיוק אתה רוצה שהוא יכתוב לך ב-alert ? אתה צריך לעשות: alert(document.forms["frm_main"].oren.value);
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שאמת הוספתי ל form את הפרמטר name<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url]<html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url]<head><title> Untitled Page</title> <script type="text/javascript" language="javascript"> var int1 = 0; alert(document.forms["frm_main"].oren.value); function calc1() { //document.all['id1'].value=eval(int1+int2); }; </script></head><body> <form name="frm_main" action="Default.aspx"> <input type="hidden" onload="calc1()" value="oren" id="oren" name="oren" /> "id" is null <input type="button" onclick="alert('')" /> <input type="submit" value="omg" id="Submit1" /> </form></body></html>וזה הארור שאני מקבל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים דבר שני, ה-form הוא אובייקט. מה בדיוק אתה רוצה שהוא יכתוב לך ב-alert ? אתה צריך לעשות: alert(document.forms["frm_main"].oren.value);
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר שאתה מצביע על אובייקט אז הalert רושם לך [object] ואת זה בדקתי וזה עובד ...וככה אני יודע שהגעתי לאובייקט ולא למשהו מת, דבר שני הוספתי עכשיו שם גם את הקוד ותיראה שהכנסתי בדיוק את מה שאמרת לי
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אתה לא יכול לדעתי לשים את קוד הג'אווהסקריפט הזה לפני ההצהרה של ה-form.או שתכניס את זה לפונקציה ותקרא לה onLoad (ב-body), או שתכניס את זה לסוף הקובץ (או פשוט אחרי ה-form).
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים דרך נוספת, שתואמת את רוב הדפדפנים, היא לגשת אל אובייקט דרך ID.document.getElementById(ID)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.