פורסם 2006 בינואר 1319 שנים רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים א. יש לך SERVICE PACK 2 ?ב. עקבת אחראי ההוראות התקנה (קיבלת איתו דיסק של DRIVERS?)
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר יש לי SP 2 וקיבלתי איתו דיסקמה שעשיתי זה קודם התקנתי את התוכנה מהדיסק אח"כ חיברתי את המתאם לUSB ואז הוא זיהה אותו בתור "התקן לא מוכר" וכל דריבר שאני מנסה להכניס לו מהדיסק הוא כותב שאין שם מנהל התקנים מתאים
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר זה לא עוזר הבעיה היא שהמחשב מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר"אבל הקטע הוא שהמחשב רואה את המתאם כמשהו שעובד בסדר ולא משאיר אותו עם סמל של ? אלא מכניס אותו תחת הקטגוריה של התקני USB ושם כותב "התקן לא מוכר"עוד רעיונות מישהו??
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אולי הדרייברים שהגיעו עם הדיסק לא ממש מתאימים לו. תבדוק אם יש עליו פיזית איזה מספר דגם או משהו כזה.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים http://www.google.com/search?q=%22ISSC+BLUETOOTH+DEVICE%22&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר IceBreak לא עזר לי מה שכתוב בפורום הזה זו לא הבעיה שליאצלם זה מזהה את המתאם אצלי זה אפילו לא מזהה אתה המתאם זה כותב "התקן לא מוכר"ודגם של המתאם זה KY-BT100יש עוד רעיונות
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אתה מחבר אותו ישירות לחיבור מאחורה במחשב, או דרך HUB ו/או החיבור הקדמי במחשב ? (וחלק שם אמרו שזה גם לא מזוהה שלהם..)
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר ישר למחשב מה שמוזר זה שאחרי שהוא מתקין אותו כ "התקן לא מוכר"כשאני נכנס למאפיינים שלו במנהל התקנים הוא כותב שהוא פועל כראוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.