פורסם 2006 בינואר 1319 שנים הטקסט נראה בסדר, אבל ה"כותרת" נראית מחורבשת. איך מסדרים? תמונה--> http://img73.imageshack.us/img73/5030/problem7ix.jpg
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר אכן זה משנה.לא, זה לא קורה בעברית\אנגלית\רוסית, רק ביפניתוכן, חצי משם אני מבין, רק לוקח הרבה זמן לקרוא :\ואם אני לא רוצה לעבור לAVANT? איך מסדרים את זה בfirefox
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים זה לא קשור לדפדפן (הוא מציג את הפונטים ב UTF-8 ולא מוגבל בכלום), זה בגלל שאין לך פונטים יפאניים במערכת ההפעלה.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר יש לציין שכן התקנתי תמיכה בשפות אלו, וזה עבד, כי לפני זה לא יכולתי לראות פונטים ביפנית בכלל(הם הוצגו כסימני שאלה). דבר נוסף מעניין,שבאתר לדוגמא של מיקרוסופט-יפן, הכותרת שם נראית בסדר גמור, ואילו באתרים אחרים היא לא מוצגת. מוזר, אבל אני מניח שאני אתעלם מזה...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אחי איך לעזעזל אתה מבין יפנית??קואןן דאי צ'קי צאן בסבוסה די..בסבוסה די...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר אחי איך לעזעזל אתה מבין יפנית??קואןן דאי צ'קי צאן בסבוסה די..בסבוסה די...אחרי שנים של לשמוע יפנית מתרגלים לשפה. ודי נמאס שיצא ליפנית שם של שפה מאוד קשה, כי זה לא נכון. אמנם היא לא קלה במיוחד, אבל לא קשה.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אחרי שנים של לשמוע יפנית מתרגלים לשפה. אני חושב שזה סימן להפסיק ליראות אנימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.