עבור לתוכן

Gothic III, מה ידוע על המישחק זה נכון להיום ?+ שאלה על הדמו של 2.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם זה המחיר של ההזמנה המוקדמת מעניין מה יהיה המחיר הרגיל ... בטח 200 +-, או שאולי לא יהיה הבדל במחירים ?!?

rikus.

1.עד כמה חזק ? אני לא מאמין שהמחשב שלי לא יסחוב אותו הרי זה לא U3 ודומיו שידרשו SLI של GTXים. ש מיפרט בצד .

2. כל כך חבל שהוא לא גם משחק רשת.

3.עד כה שיחקתי בדמו, (חיפסתי בשתי חניות והם רוצים עליו 120-150 כן.... בסדר... ) ככה שאני עדיין משחק בו ושם אני לא מוצא את מה שדיברתה עליו . זה בגלל שאני :silly: או ביגלל שזה דמו ? בדמו הנפח נימצא ישר מהשער הראשי והוא רוזה שאני יהרוג אורק או משהו כזה כדי שהוא יאמן אותי , סבבה , חיפסתי בכל מקום אפשרי אורקים ... אין :bash: :bash:

4.לנמל אני ממש לא יכול להגיע .

5. תודה רבה

פורסם

תיראה יצא גירסת זהב שכוללת עוד מישחק וביגלל זה זה יקר תנסה לימצוא תגירסה המוזלת בקופסאות המוזלות שם זה אמור לעלות רק 50 שקל

פורסם

http://www.freak.org.il/products.asp?Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3

הקישור ששמת קודם הוא בכלל לגוטיק 3...

זה קישור לגוטיק 2 שעולה 130 שקל...

בכל מקרה:

1-תחשוב על זה ככה, המשחק משתמש בפונקציות גרפיות הכי כבדות, ואין למשחק זמן הטענה בכלל בין איזור לאיזור-

וכל המשחק עצמו מתפרס על שטח שהוא פי 3 מגוטיק2 . ככה שבהגדרות הכי גבוהות יש סיכויי שרק משהו מעל 6800 256MB יוכל להריץ.

לא חושב שזה ברמה של SLI כי זה רק למצבי רזולוציה גבוהים..

2-משחק רשת זה בד"כ משחק בעל עומק די רדוד מבחינת עלילה וקווסטים מעניינים. פה נכנס הקטע המדהים של גוטיק.

3-יפה אם אתה יכול להכנס בדמו לתוך העיר אז ממש ליד הנפח שרוצה שתהרוג אורק, יש כניסה לאיזור של עניים ואם אתה ממשיך למטה אתה מגיע לנמל קטן.

אם אתה לוקח בכניסה הזאת לאיזור של העניים ישר ימינה אתה תגיע לנפח אחר שיוכל לאמן לך את הכוח.

האורק נמצא תאכלס במערה חבוייה קרוב לשער האחורי של העיר, אבל זה כמעט בלתי אפשרי להרוג אותו בשלבים נמוכים.

יש אפשרות להשיג את הגרזן שלו בלי להרוג..נדמה לי שיש גרזן כזה באחת המערות של האיזור שמחוץ לעיר.

אני מקווה שיש את כל מה שאני אומר, כי אף פעם לא שיחקתי את הדמו..

פורסם
  • מחבר

בקשר ללינק כן אני יודע שזה ל3 אני מתכוון ליקנות אותו . פשוט רציתי להעריך את המחיר שלו כי הזמנה מוקדמת יותר יקרה בד"כ .

זה בסדר יש לי משהו קצת יותר חזק מ 6800.. ;D

בידיוק אחרי הנפח הדרך חסומה .... :-X ....

אך הדמו הזה כל כך עושה חשק!!! אני מת ליקנות תמלא בקרוב !

פורסם

מתי גוטיק 3 יוצא? בפברואר נכון?

פורסם

עלק! RTR רק עכשיו הסתכלתי על המפרט שלך יא מניוק!! :kopfpatsch:

יעבוד חלק על גבוה לפי דעתי ואם לא, אז לאף אחד אין סיכויי להריץ , מה שלא נראה לי כי אז הם מאבדים את השוק.

עכשיו, לגבי תאריך היציאה-המשוער הוא כבר עבר את החצי של 2006, תהיו בטוחים שזה יכול להיות גם רק בסוף השנה הזאת, מי שחם על המשחק אני ממליץ לו לשחק את אחד שתיים וההרחבה, משחקים אדירים בעומקם ובגאוניות המשחק שלהם.

פורסם

שיחקתי ב2 ומאוד אהבתי את משחק!!

את הסיפור של 1 חבר שלי סיפר לי...

אני מחכה ל3 שיצא כבררר

אבל הוא קודם יוצא בגרמנית או משהו לא?

לא מציע למי שרוצה לשחק ב3 להתחיל ממנו... עדיף קודם את 2, ככה תבינו את העלילה פחות או יותר :)

פורסם

עלק! RTR רק עכשיו הסתכלתי על המפרט שלך יא מניוק!! :kopfpatsch:

יעבוד חלק על גבוה לפי דעתי ואם לא, אז לאף אחד אין סיכויי להריץ , מה שלא נראה לי כי אז הם מאבדים את השוק.

עכשיו, לגבי תאריך היציאה-המשוער הוא כבר עבר את החצי של 2006, תהיו בטוחים שזה יכול להיות גם רק בסוף השנה הזאת, מי שחם על המשחק אני ממליץ לו לשחק את אחד שתיים וההרחבה, משחקים אדירים בעומקם ובגאוניות המשחק שלהם.

מה? :\

פורסם
  • מחבר

בטוח אחי ? כי בהרבה מקורות ראיתי תאריך יציאה בחצי הראשון של 06... סתם לא מעודכן ? איפו ראיתה חצי שני של 06 ?

אחחח.

אין פשוט אין מצב שיצא מישחק טוב בלי דחיות אה ?!?!

פורסם

חברה קודם כל באתר הרשמי אמרו בכלל רק 2006 והורידו את הרבעון הראשון, דבר שני משחק בהיקף כזה אדיר לא לוקח כמה חודשים לעשות לו DEBUGGING(זה השלב שהם נמצאים בו עכשיו לפי מה שקראתי)..

יש שם כמויות אדירות של קווסטים, עצי דיאלוגים,שטח משחק עצום ולא לשכוח מנוע גרפי חדש ומשוכלל, כל אלה לא יתנו למשחק לצאת בחודשים הקרובים לדעתי.

אני לא בונה על זה לפחות, אל תשכחו שגם OBLIVION נדחה, ככה שזה דווקא מאפשר להם יותר מרווח(בהנחה שהרבה אנשים שוקלים או זה או זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים