עבור לתוכן

Gothic III, מה ידוע על המישחק זה נכון להיום ?+ שאלה על הדמו של 2.

Featured Replies

פורסם

המשחק הזה מדהים מבחינה גרפית דבר שראיתי שדיי נדיר במישחקי RPG, יודעים על איזה מנוע הוא פותח ?

http://gothic3.czechgamer.com/Images/wallpapery/gothic3_wall01_1024x768.jpg

ככה באמת יראה המישחק ?!?

מה יהיה מיוחד מבחינת ה עלילה או המשחקיות ?

התאריך יציאה הצפוי שלו הוא Q1 של 06 ידוע על שינויים ?

יהיו בעיות למי שלא שיחק ב 2 ו1 ?

חוץ מיזה אני מעוניין ליקנות מישחק RPG ראשון, ואני לא יודע לאיזה כיוון ללכת .

אני לא ממש יודע איך זה הולך שם אבל מה שאני כן רוצה ממשחק זה שתהיה אפשרות לפתח את הדמות ושהיא תעלה רמות כתוצאה מצבירת נק' ניסיון וכתוצאה מכך תוכל ליקנות חפצים או סתם לחזק את הדמות בדרך אחרת וכדומה . (מישהו זוכר את המישחקים של פוקימון לGAME BOY ? אתה נילחם מקבל נק' ועולה רמות וככה היצור שלך מיתחזק ומיתפתח. זה הכיוון ).

דבר אחרון... יש לי GTX אני לא רוצה שהוא יהיה מובטל :-X :lol:, מישחקים עם גרפיקה טובה יתקבלו בברכה .

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

תיראה סידרת גוטיק לא מתאימה למתחיל בRPG תנסה את זלדה לגים בוי או קונסולות אחרות במידה שיש לך כדי לישתפשף בתחום

יש גם את פיבל למחשב שיצא לא מיזמן והוא מאוד מומלץ-גם גרפיקה נחמדה

אני גם מחכה לגוטיק 3 דרך אגב אבל קשה לי להאמין שהוא יהיה טוב למתחילים

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בדמו של גוטיק 2 דווקא דיי נחמד !!

רק שזה קצת קשה בתחלה כי יש לך בקושי 40 נק' חיים :screwy: .

מה שכן מצאתי גרזן והוא דורש 25 'משהו' כשיש לי רק 10/10, אפילו שעליתי לרמה 1 זה עדיין נישאר ככה איך אני מעלה את זה ???

פורסם

תיראה יש את גוטיק2 ב50 שקל היום פשוט תיקנה תמישחק ושם יש חוברת שתסביר לך הכל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת ?

אולי תיכתוב שתי מילים איך אני מעלה את ה strength ל25 ??

ואיפו אני יכול לימצוא את המשחק ב50 שקל ?

אני חייב לציין שאני ממש מתחיל לאהוב את המישחק . את הדמו דיי סיימתי עכשיו אני סתם נילחם בחיות ומיתקרב ללעלות לדרגה 2 :-)

בכל מיקרה אני אשמח אם תעזור לי פה .

ותודה על העזרה עד כאן :xyxthumbs:;)

פורסם

תיראה במישחק הזה עד כמה שאני זוכר אתה מיתחזק שאתה הורג מיפלצות ועושה כל מיני משימות ויש במישחק אפילו מאמנים שמאמנים

אותך בכל מיני דברים -חלקם לוקחים כסף הוא ששולחים אותך לעשות כל מיני דברים עד שהם מוכנים לאמן אותך

בכל מיקרה תמישחק אתה יכול לימצוא בהרבה חנויות במוזלים של ה50 שקל אני קניתי אותו שניגמרו לי המישחקים הטובים...

ולא היה לי איכפת ליקנות מישחק ב50 שקל :xyxthumbs:

עריכה-כנס ללינק הזה כדי לדעת עוד דברים על המישחק http://www.gamespot.com/pc/rpg/gothic2/review.html

פורסם

זה משחק רשת?

פורסם

זה משחק רשת?

2 לא 3 ???

פורסם

מה? :\

מה 2?

גוטיק זה 2 לרשת?

ואיפה ניתן למצוא ואתו ב50 ש"ח?

פורסם

1-גוטיק 2 לא לרשת

3-2 אני לא יודע

3-בהרבה חנויות אתה יכול ליקנות את 2 ב50 שקל

פורסם

טוב אז קצת סדר תשאל אותי, אני חובב מושבע של המשחק וגמרתי את 1 2 וההרחבה כל אחד לפחות 3 פעמים.

1-גוטיק 3 אכן נראה ככה, אבל בשביל להריץ אותו בהגדרות הגבוהות האלה אתה צריך מחשב די חזק.

2- אף אחד מהגוטיקים הוא לא משחק רשת וגם לא 3, זה משחק למי שאוהב לשחק לבד.

3-כדי להעלות את הכוח שלך אתה צריך למצוא מאמן, שאתה מגיע לעיר אתה צריך להכנס לאיזור של העניים- בכניסה אליו

תקח ישר ימינה עד שתמצא נפח, צריך לשלם לו והוא יעלה לך עד 30 את הכוח.

אפשרות נוספת זה להלחם בבחור שנקרא ALRIK או משהו כזה, וגם להרוויח 50 זהב כל פעם שאתה מנצח,

אחרי כמה נצחונות הוא יתן לך אפשרות לאמן אותך גם במיומנות של לחימה ביד אחת שהיא חשובה לא פחות מכוח.

4- יש גם בחור שנמצא צופה על הנמל אם אתה הולך ישר מהכניסה לאיזור של העניים עד לנמל והוא מאמן אותך בזריזות

אני לא בטוח לגבי כוח.

גוטיק 1 ו-2 בין המשחקים הכי כייפים שיצאו לדעתי, כדאי לך לשחק את הראשון כדי להבין את הסיפור ואז לשחק את השני..הגרפיקה של הראשון גם לא רעה בכלל.

והסיפור הרבה יותר מדליק..

מצאתי את זה:

http://www.allgames.co.il/product.cfm?sort_char=G&cat=9&sub_cat=0&view_all=1&discounted_items=1

אבל חסר להם אולי יזמינו בשבילך.

פורסם

למה ליקנות מהחנות הזות ???

שיש אותו ב50 שקל בהרבה חנויות

פורסם

אם מצאת שים לינק חבר, אני עשיתי חיפוש פעמיים וזה מה שמצאתי.

פורסם

אם מצאת שים לינק חבר, אני עשיתי חיפוש פעמיים וזה מה שמצאתי.

תיראה יכול להיות שביגלל שיצא לא מיזמן חבילת הזהב הגירסה הרגילה לא זמינה

אני אישית קניתי את גוטיק 2 באיזה חנות מהמוזלים ב50 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים