פורסם 2006 בינואר 1519 שנים Firefox ו-Thunderbird הן תוכנות תואמות של Mozilla.אפשר כמובן להתקין ולהשתמש רק באחת מהן. אבל, משום מה, אתרים מסויימים מהם ניתן להוריד תוספים ל-Thunderbird נפתחים ב-Firefox ולא ב-IE.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים יש לי בעיה עם התוכנה....הגדרתי התוכנה את המשתמש שלי בGMAIL (לפי המדריך בGMAIL)אבל בטעות רשמתי סיסמא שגויה...עכשיו התוכנה שמרה את הסיסמא ואני לא יכול קבל\לשלוח מיילים...איך אני משנה את הסיסמא השמורה?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר יש לי בעיה עם התוכנה....הגדרתי התוכנה את המשתמש שלי בGMAIL (לפי המדריך בGMAIL)אבל בטעות רשמתי סיסמא שגויה...עכשיו התוכנה שמרה את הסיסמא ואני לא יכול קבל\לשלוח מיילים...איך אני משנה את הסיסמא השמורה?כשאתה מנסה להוריד, לפי דעתי זה אומר לך WRONG PASSWORD ואז מאפשר לך לשנות ולשמור את החדשה.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים משהו מוזר..הגדרתי את ה smtp והpop לפי GMAILהSMTP(כלומר שליחת דואר) עובד מצויין...אך הPOP (קבלת דואר) אינו עובד.......הוא אומר שהסיסמא אינה נכונה.........אך היא כן נכונה! בדקתי את זה עכשיו בGMAIL..מה הבעיה? (הגדרתי הכל לפי המדריך של GMAIL..)
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר בטוח שפיספסת משהו, אתה בטוח שההגדרות SECURITY ופורטים נכונות ? שהיזור שלך הוא כמו שהם רוצים, user@gmail.com נראה לי, ושהפעלת POP ב GMAIL עצמו ?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים עשיתי את כל ההגדרות........אך לא הבנתי מז"א "שהפעלת POP ב GMAIL עצמו ?"איך אני מפעיל את זה? בהגדרות באתר GMAIL?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~תודה רבה! עזרת לי מאוד...!(הפעלתי POP בGMAIL...)
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אני חייב לציין שהתוכנה מעולה!!!פשוט הרבה יותר טובה מהההאאא נווו איך קרואים לזה..האא כן outlook...(כשמו הוא...באמת OUT!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.