עבור לתוכן

THUNDERBIRD 1.5 סופי שוחרר !!!

Featured Replies

פורסם

מכיר, אבל אני לא רוצה תוכנה חיצונית.

שרת רגיל של POP3 ? אתה יכול לעשות DOWNLOAD HEADERS ONLY ו DONT DELETE FROM SERVER ונראה לי שזה יספיק לא ?

אבל אם אני תמיד רוצה לראות את ההודעה לפני שאני מוריד אותה, ורק אז להוריד - אז כל פעם צריך לשנות את ההגדרה הזו מחדש, לא?

בקיצור - אין תוסף רלוונטי או שלא הבנתי אותך נכון?

• תגובות 55
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה כל פעם ? אתה פעם אחת משנה את ההגדרות לאלו, ואז כשאתה עושה GET, הוא מוריד רק את ה HEADERS, וכשאתה לוחץ על ההודעה הוא מוריד אותה. (אם אני זוכר נכון).

פורסם

הוא התכוון שהוא רוצה להוריד רק את ה-Headers, ואז להוריד את האימייל עצמו עבור ה-Headers הרצויים, ולמחוק מהשרת את האימיילים הלא רצויים מבלי להוריד אותם למחשב. לצורך כך, הוא (גם אני) מעוניין בתוסף שמאפשר לעשות את זה בלי לשנות את ההגדרות של Thunderbird כל פעם.

פורסם

אמת.

תודה Borg.

אגב איך שזה שהתוסף הזה הוא לא הכי נפוץ...? מוזר.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי את הבעיה, שזה מוריד את ה HEADERS, אין אפשרות לסמן את מי שרוצים ולהגיד תוריד אותם בלבד (במקום לעבור אחד אחד ולהוריד), כן ?

שאלה טובה, צריך לחפש אם יש איזה EXTENSION לזה.

פורסם

^^^

בדיוק!

אם יש תוסף שעושה את זה, אז זה יהיה מאוד נחמד.

פורסם

במקרה שאין פלאג טוב

אני לא מבין מה הבעיה ב mailwaher

:s05:

תכונה ששוקלת גרם וחצי ועושה את העבודה בצורה מעולה

פורסם

האם יש ל-THUNDERBIRD תוסף שמאפשר לראות את ההודעות על שרת הדואר לפני הורדתן למחשב?

זה מה שהכי חשוב לי בתוכנת דואר, חיפשתי ולא מצאתי בתוספות.

פורסם

incredimail

התוכנה הזאתי יותר טובבה או פחות טובה?

אני בימים אלה מחפש דרך להיפטר מהתוכנה הזאת. אחת הבעיות המרכזיות עם זה, היא שהתוכנה מאוד מקשה עליך (בכוונה) לעשות Export למיילים קיימים לקובץ שמוכר ע"י תוכנות אחרות. מצאתי תוכנה בשם IncrediConvert אשר מתיימרת להמיר את מסד הנתונים של התוכנה, כך שניתן להעתיק את זה ל-Outlook Express, אבל זה לא עובד כמו שצריך (בעיקר בגלל שאי אפשר לפתוח את הקבצים המצורפים אח"כ, חוץ מזה ההמרה די טובה).

מעבר לזה, אבא שלי מתעקש שיהיה לו משהו שדומה למבחר הגרפי שיש ב-Incredimail - מישהו מכיר תוסף ל-Thunderbird שמכיל את זה? אני חיפשתי די הרבה ולא הצלחתי למצוא. בכלל, מנגנון חיפוש התוספים די גרוע, גם ל-Firefox וגם ל-Thunderbird.

לגבי מה ששאלת - התוכנה מאוד כבדה. מאוד לא מומלץ - מעבר לזה, זאת נקודת אל-חזור. כלומר, אם אתה מעוניין בשימוש חוזר במיילים הקיימים שלך, אתה תהיה אנוס להמשיך להשתמש בתוכנה - ואם אני הייתי יודע את זה מראש - לא הייתי מתקין אותה מלכתחילה.

היתרון המרכזי (והיחיד) של התוכנה על פני אחרות, הוא המגוון המאוד עשיר של אפשרויות גרפיות למיילים. לצערי לא מצאתי משהו דומה עבור תוכנה אחרת, מספיק כדי לשכנע את אבא שלי שלא להתקין בכלל את התוכנה הזאת (בפרנציפ) אחרי שאני אפרמט את המחשב ואתקין הכל מ-0 (כי אני כבר חייב, האקס פי מתחיל לקרוס כבר בתדירות גבוהה יחסית).

אני אשמח מאוד לעזרה בנושא הזה, אגב... שוב, אם מישהו מכיר תוסף (או תוספים) ל-Thunderbird שמכיל אפשרויות גרפיות עשירות יחסית, אני אודה לו מאוד אם ישתף אותי! :)

פורסם

איך הדפדפן הזה?יותר טוב מפיירפוקס?

פורסם

thunderbird היא תוכנה לאימייל, לא דפדפן

פורסם

thunderbird היא תוכנה לאימייל, לא דפדפן

אה....תודה....מצטער על הנוביות :s05: :silly:

פורסם

^^^

Thunderbird הוא האח התאום של Firefox. :cool2:

פורסם

^^^

Thunderbird הוא האח התאום של Firefox. :cool2:

אין קשר בין התוכנה לבין הדפדפן נכון?

אני יכול להתקין את התוכנה כאשר יש לי Explorer נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים