עבור לתוכן

THUNDERBIRD 1.5 סופי שוחרר !!!

Featured Replies

פורסם

יש פה מישהו שיצא לו להשתמש ב אווטלוק 2003, ובגם ב TB , ויש לו השגות לגבי מה יותר טוב ?

אני משתמש כבד במייל, יש לי 3 חשבונות POP, 3 הוטמיילים ואחד IMAP מוגדרים כרגע באווטלוק 2003

מבחינתי אווטלוק 2003 היא סביבת עבודה ברמה מצויינת למייל, כולל סינון דואר זבל, הגדרת כללים מאוד אינטואיטיבית

ובכלל, אני מוצא שם את כל מה שאני צריך (לא יכול לחשוב עכשיו על פירוט), מאקרואים שאפשר להתאים אישית ולכתוב לבד, ולבנות להם כפתורים שיוטמעו בתוכנה וכו'

ובכלל זה, לוח שנה ויומן פגישות שמאוד מלאים ומאוד נוחים לעבודה שוטפת ולארגון.

האם יש פה מישהו שעבד ב 2003 והחליט שה TB יותר טוב לאחר שניסה אותו ?

אני מניח שהוא לא בא עם קלנדר משלו, ובטח יש קלנדר של מוזילה, אני זוכר שקראתי על זה איפשהו..

אני עובד באופן שוטף באווטלוק וסובל מכל רגע פשוט חרא של תוכנה אבל אין ברירה כרגע היא הכי טובה שיש והמבחר דל

אבל בדואר אין על tb פשוט תוכנה מעולה הרבה יותר טובה מאוטלוק אקספרס

ניסיתי את ה sb אבל היא עדיין בחיתולים

אגב גם באופיס עברתי לי openoffice פשוט כיף לעבוד עם החבילה והיא הרבה יותר קלה על המערכת

• תגובות 55
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני בכלל ניסתי את PORTABLE OPENOFFICE, שזה אותו דבר, רק שהוא גם עובד מ DISK ON KEY, וגם לא מתקין כלום ב REGISTRY / במערכת (הוא רץ מתיקיה אחת):

http://portableapps.com/apps/office/suites/portable_openoffice

מומלץ בחום לניסיון (עובד גם כש OFFICE מותקן), ללא התקנה בפועל במערכת.

פורסם

לא קשור לת'רד, אבל WOW!!! :o

דרך אגב, יש באתר הזה תוכנות נוספות שרצות מ-DOK, כמו למשל Portable Firefox, Portable Thunderbird, Portable Sunbird, ועוד.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ברור ? איך אתה חושב שאני מריץ FIREFOX במחשבים בחווה ? :) מה גם שהם דוחסים שם את הקבצי JAR וכו' בדחיסה יותר גבוהה, אז זה תופס קצת פחות מקום :)

פורסם

מצטער על הבורות בקשר לתוכנה אבל

אני יכול למשוך מייל מגי'מייל ומוואלה דרך התוכנה הזאתי?

פורסם
  • מחבר

מגמייל אפשר מכל תוכנה (תומך ב POP3 פנימי), מואללה אני בספק (אם כי תבדוק אם הם תומכים ב POP3 או לא).

פורסם

יש פה גרסא עברית 1.0

וגרסא אנגלית 1.5

עדיף את האנגלית נכון?

(ד''א רשום שזה לדפדפן מוזילה באתר)

incredimail

התוכנה הזאתי יותר טובבה או פחות טובה?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף אנגלית בלי קשר :) בכל מקרה, אני מניח שבקרוב יהיה 1.5 בעברית גם (אם אין עדיין באתר MOZILLA.ORG.IL העברי).

לא מכיר את התוכנה השניה.

פורסם

כדאי להתקין את זה?

התוכנה מומלצת?

מה מיוחד בה

(THUNDERBIRD)

פורסם

אני מעדיף אנגלית בלי קשר :) בכל מקרה, אני מניח שבקרוב יהיה 1.5 בעברית גם (אם אין עדיין באתר MOZILLA.ORG.IL העברי).

לא מכיר את התוכנה השניה.

אני מכיר , והיא נוראית (incredimail)

תוכנה מצועצעת ומפלצתית, מתאימה למשתמשים לא מנוסים שאוהבים כל מיני גלויות\אנימציות\סמיילים ושאר קיטש, ממש לא ממליץ עליה ..

כדאי להתקין את זה?

התוכנה מומלצת?

מה מיוחד בה

(THUNDERBIRD)

היא קלה, נוחה, יעילה ויש בה כל מה שאתה יכול לרצות מתוכנת אימייל, ואם חסר לך משהו אז יש הרבה תוספים שאתה יכול להתקין (בדומה לפיירפוקס)

תנסה , לא תתאכזב (במיוחד אם אתה עובד כרגע עם אאוטלוק)

פורסם

אוקיי אני מוריד אותה

היא לא תופסת הרבה משאבים נכון?

פורסם

לא, היא דיי קלה יחסית לכל שאר תוכנות האימייל

פורסם

האם יש ל-THUNDERBIRD תוסף שמאפשר לראות את ההודעות על שרת הדואר לפני הורדתן למחשב?

זה מה שהכי חשוב לי בתוכנת דואר, חיפשתי ולא מצאתי בתוספות.

פורסם
  • מחבר

שרת רגיל של POP3 ? אתה יכול לעשות DOWNLOAD HEADERS ONLY ו DONT DELETE FROM SERVER ונראה לי שזה יספיק לא ?

פורסם

האם יש ל-THUNDERBIRD תוסף שמאפשר לראות את ההודעות על שרת הדואר לפני הורדתן למחשב?

זה מה שהכי חשוב לי בתוכנת דואר, חיפשתי ולא מצאתי בתוספות.

חפש את mailwasher הגירסה היותר ישנה שהיא חינם

אני עובד איתה והיא מעולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים