עבור לתוכן

פיקסל שרוף בCRT?

Featured Replies

פורסם

יש לי F700P ואני מאוד מרוצה ממנו. לפני כמה זמן התגלה לי פיקסל שרוף! חשבתי שזה לא אמור לקרות בCRT....

בכל מקרה אני מקווה יש לי עדיין אחריות מח.י, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות שאפשר לתקן את זה? ואם יש לי אחריות אז הם יחליפו? מה ההצהרה שלהם לגבי פיקסלים שרופים בCRT? אם יש להם בכלל...

עוד שאלה,

איך אני אמור לנקות את המסך הנ"ל? כל הזמן מתגלים לי כתמים מוזרים, כאילו מישהו התעטש לי על המסך....

פורסם

לא נראה לי שזה פיקסל שרוף כמו שזה קורה ב lcd

הcrt לא בנוי ככה אלה שפורפרת שזורקת אור rgb

זה מאוד מוזר... :-\

אתה יכול להביא צילום מסך?

פורסם

חחח פיקסל שרוף ב-CRT אין בכלל דבר כזה ולא יהיה

מה שכן נראה לי יש לך ארטיפקטים עשית OC לכרטיס המסך שיחקת עם ההגדרות שלו?

פורסם

הפיקסלים לא יכולים להשרף ב CRT.

אולי זה ליכלוך כלשהו...

כמו ש EX אמר... תביא תמונה ;)

פורסם

אתה בטוח שזה פיקסל שרוף? כי בעיקרון אין כזה דבר במסכי CRT, לפי דעתי יש מצב שזה כתם די עיקש של ליכלוך נסה לשפשף אותו די חזק אבל עם נייר מגבת עם טיפ טיפה מים כאילו נייר מגבת לחה מאוד ותיזהר לא לשרוט את המסך..

פורסם

ברור שיש דבר כזה.

אבל זה נדיר מאוד

(לי היה לפני 5 שנים :P ) ובד"ב מגיע כך כבר מהמפעל ולא מופיע פתאום.

הוא מופיע גם במשחקים וגם בווינדוס?

אם באחד מהם לא אז כנראה שזה סתם ארטיפאקס מעצבן.

פורסם

אין דבר כזה....אלא אם החור איפה שיוצא האור פשוט סתום.......אבל זה היה אמור להיות מההתחלה....בחיים לא שמעתי על כזה דבר

פורסם

יש דבר כזה, לא יודע אם זה נקרא פיקסל שרוף אבל זה בהחלט דומה לפיקסל שרוף במסך LCD, אני אפילו נתקלתי במסך עם נקודת צבע קטנה (בערך כמו סאב פיקסל שרוף בLCD, אבל גדול יותר) זה כמובן היה במסך עצמו ולא בגלל שום דבר אחר.

פורסם

אתה בטוח שזה פיקסל שרוף? כי בעיקרון אין כזה דבר במסכי CRT' date=' לפי דעתי יש מצב שזה כתם די עיקש של ליכלוך נסה לשפשף אותו די חזק אבל עם נייר מגבת עם טיפ טיפה מים כאילו נייר מגבת לחה מאוד ותיזהר לא לשרוט את המסך..

[/quote']

:screwy::smile1: אם לא הולך תנסה עם מקדחה....

דודי על המסך יש שיכבה עדינה מאוד(כמו על עדשות מצלמה) והיא נשרטת בקלות-חבל על המסך

צמר גפן בלבד ובעדינות ואם אתה אוהב את המסך שלך שים חומר כמו של ניקוי עדשות

פורסם

יש מצב שהמסך נפל לך???? יכול להיות שבפנים נשרט איזה משהו שמוליך וזה יכול לגרום לזה......קרה לי במסך ישן......הלחמתי את זה אבל נשאר כתם סגול באמצע המסך :)

פורסם

ברור שיש דבר כזה בCRT.

למה אתה חושב שהמציאו את השומר מסך?

המטריצה של הCRT מצופה בחומר פלורסנטי שכאשר יורים עליו אלקטרונים הוא מואר, כתוצאה מכך יכול להיות מצב שפיקסל ייצרב ולא יראה שום דבר אחר, אונם זה לא יראה כמו LCD, אלא יותר אנמי, אבל עדיין מעצבן.

מה גם שהתופעה הזו הייתה קיימת רק במסכים מאוד ישנים.

עדיין, גם מסך חדש לאורך זמן יכול לפול קורבן.

פורסם

למה אתה חושב שהמציאו את השומר מסך?

:nono:

השומר מסך בא כדי להגן על אחידות ופיגמנטציה במסך, לדוגמא נגיד שבכל המסך הרקע שחור ויש חלון בצבע כחול באמצע המסך

לאורך זמן ובלי ריענון או שינוי, הצבע הכחול "יצרב" באותו המקום ותהיה בעיה של גוונים באותו האיזור

וזה לא קשור לפיקסל שרוף(שאין דבר כזה לדעתי ב crt)

אולי זה נראה כמו אבל זה לא

פורסם

:nono:

השומר מסך בא כדי להגן על אחידות ופיגמנטציה במסך, לדוגמא נגיד שבכל המסך הרקע שחור ויש חלון בצבע כחול באמצע המסך

לאורך זמן ובלי ריענון או שינוי, הצבע הכחול "יצרב" באותו המקום ותהיה בעיה של גוונים באותו האיזור

וזה לא קשור לפיקסל שרוף(שאין דבר כזה לדעתי ב crt)

אולי זה נראה כמו אבל זה לא

זה נכון למסכים מלפני 15 שנה, היום הבעיה כבר לא קיימת (אלה אם תשאיר את המסך באותו מצב במשך 100,000 שעות וכנראה אז אתה ממש רוצה את זה :[).

היום לשומרי מסך אין שום תועלת

פורסם

אני פשוט לוחץ על כפתור הON OFF וכשאני נגיד יוצא החוצה או שהמחשב פועל בלילה אני מכבה את המסך לגמרי זה יותר טוב משומר מסך לא??

פורסם

אני פשוט לוחץ על כפתור הON OFF וכשאני נגיד יוצא החוצה או שהמחשב פועל בלילה אני מכבה את המסך לגמרי זה יותר טוב משומר מסך לא??

זה דווקא לא טוב לכבות ולהדליק כל הזמן רכיבים אלקטרונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים