פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שלום לכולם !בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMuleבחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- logמופיעה לי ההודעה הבאה :Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat fileלחלק מין השרתים שאני מתחבר.למה זה קורה ?ואיך אני יכול לסדר את זה ?* יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן !תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן !אכלת אותה ויקטור.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אכלת אותה ויקטור.בדיוק!אם אתה ליצ'ר (או משתמש בהפצה כזאת) אז לפחות אל תעשה את זה עם חיבור בעל IP קבוע.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אני לא ליצ'ר, ואני משתמש עם אימיול למעלה משנה ולא היתה לי שום בעיה , חוץ מזה שאתם נותנים תגובה כגון "אכלת אותה ויקטור" יש לכם איזה מידע מועיל לפתירת הבעיה ?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אוקיי חשבתי על זה, וזה נראה לי מוצא אחרון,כמו שפרמוט מחשב זה מוצא אחרון.יש עוד רעיונות ?אם לא אז אני אבקש מה-ISP להחליף IPתודה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים לא צריך להתרגש, אחי... אני גם מקבל את זה מדי פעם - הודעה זמנית של סרבר שכנראה החליט שאתה "מכה בו עם פטיש", אולי העביר את הבשורה הלאה לסרברים אחרים. חכה מעט זה יעבור (לי לפחות זה מה שקרה).
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר טוב תודה רבה לכל העוזריםאני אנסה לחכות כמה זמן ואם זה לא יעבור אני אבקש מה-ISP שיחליף לי IPשוב תודה רבהלכל העוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.