פורסם 2006 בינואר 1019 שנים יש ברשותי מארז TT V7000A.ויש לי מאוורר למעלה של קולר מסטר עם לד אדום.כאשר הוא על 1000 RPM שזה מצב רגיל-הוא מוציא קצת אוויר מלמעלה.אבל כאשר אני מכוון על 1600 1700 RPM ואני נוגע בחלק של המאוורר למעלה-לא די בזה שהוא לא מוצא אוויר המארז גם מתחמם בגללו!!!ככל שהוא מסתובב מהר יותר יש אור אדום חזק יותר.מה ההיגיון פה? המאווררים רק יפים בצבע? לא עושים כלום מעבר לזה? רק עכשיו שמתי לב לזה...יש לציין שהמאוורר הוא 80 מ"מ.האם יש מאווררי 80 מ"מ שבאמת עושים עבודה כמו שצריך ולא במארז רק ליופי? כי גם כשהמארז פתוח ואני ס"מ עם היד מתחת למאוורר אני בכלל לא מרגיש שהוא שואב אוויר לעומת מאוורר אחר של TT שקיבלתי שהוא פשוט שואב ושקט אך ללא לד.והאם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את החלק למעלה של ה80 מ"מ עם מתאם ל 90 מ"מ? פלסטיק כלשהו שמגדיל את הרוחב של כניסת המאוורר?מה אתם אומרים??
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים לדעתי זה מצביע על מערבולת שנוצרת במהירות גבוהה אצלך (כלומר שני מאווררים שהשאיבה שלהם מתנגשת ושניהם לא מקבלים מספיק אוויר לשאיבה)
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר זה לא גריל,זה כמו פתח איוורור יש נקודות פתוחות כאלה.זה לא גריל או פתח גדול כמו במארז מאחורה או מקדימה וכד'....אבל במאוורר הרגיל שקיבלתי עם המארז הכתום 80 מ"מ הוא הוציא אוויר חבל על הזמן והיה שקט מאוד.. אבל החלפתי אותו ללד. לא ידעתי שיש הבדלים ביניהם....המאוורר של הTT ממש הוציא את החום . פה הוא לא עושה כלום.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים איך שלא תסתכל על זה זאת לא אשמת המאווררמשהו השתנה במארזאו שהמאוורר פשוט יותר חזק מה TT ולכן יוצא מערבולת
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר איך יכול להיווצר מערבולת? המאוורר מאחורה 90 מ"מ טנדבליידר מוציא אוויר-הוא כמעט רוב הזמן על 1500 RPM והוא שקט מאוד ודי מועיל. שהוא על 3500 3600 כבר טיפה מרעיש אבל מקרר מאוד את המחשב. המאוורר של הביגטייפון מכניס אוויר-לא צריכה להיות בעיה כלשהי. המאוורר מקדימה בכלל סגור עם הדיסקים הקשיחים-האוויר לא יוצא למארז עצמו אלא רק למגירת הדיסקים הקשיחים. זהו,את הדלת הנוספת הכחולה הורדתי כי היא סתם מיותרת ומכערת את המארז. לא שהמאוורר למטה תרם למשהו כן? מה אתם אומרים לעשות? לקנות מאוורר 80 מ"מ סמארט פן של TT? או שאולי זה בעיה אצלי במארז ויכול להיפטר עם טיפים נכונים? תודה לתשובות המהירות אגב !!! כל הכבוד
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אני לא מעוניין להתחיל לקדוח במארז .למה כל פיתרון פה זה לקדוח\להלחים וכו'...?אי אפשר פשוט להחליף מאוורר? אני מתייעץ איתכם כי אתם מבינים בתחום אני לא כל כך,רק נכנסתי אליו .אולי צריך סדר אחר של מאווררים,אולי צריך מאוורר אחר אני לא יודע לכן פניתי לכאן.מה שבטוח-לא הולך לחתוך\להלחים\לשייף\לשרוף את המארז בשביל שטות כזו.אבל זה ממש לא הגיוני....נראה לי שאני אנסה להחליף מאוורר ויראה איך הולך...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים תעשה חור מלא של 80 מ"מ זה משפר זרימת אוויר ומפחית רעשלמה שזה יפחית את הרעש?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כי החור הנוכחי זוועתי לזרימת אווירzivMמשהו יוצא שם מערבולתמאוורר לא הופך ליותר חלש בסל"ד יותר גבוה
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר המאוורר בכלל לא רועש הוא שקט מאוד.אבל אני בטוח שזה קשור למאוורר-אלא למה עוד? הפריטים לא השתנו מאז...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אז כמו שאמרתיהוא פשוט כנראה יותר חזק מה TT ולכן משפיע על סביבה יותר גדולה ויוצר מערבולת
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר ליאור-זו הבעייה שהוא יותר חלש מה TT.לא מרגישים אפילו שהוא שואב אוויר-ובלחץ מרגישים שהוא מוציא אוויר מהמארז.אולי אקח TT 80 מ"מ עם לד ירוק או אדום וזהו.. אולי הוא יעשה את העבודה טוב יותר.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אם הוא היה שם אותו הפוךעדיין לא היו עולות הטמפ'יכול ליהיות שהסירקולציה אצלך גורמת לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.