פורסם 2006 בינואר 1019 שנים שלום לכולם, אני מחפש משהו מאוד ספציפי כבר המון זמן...יש את חבילת הקודקים של DIVX 5.2.1 וזה מגיע עם toolbar של google ועוד player והרבה דברים מיותרים. עכשיו אני מנסה כבר המון זמן למצוא רק את הקודק הספציפי שטמון בחבילה הזו... כלומר שאני אתקין את הקודק בלי כל התוספים. מדובר בקודק DIVX 5.2.1 אם אתם רוצים יש אותו פה: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=23&s=40 אשמח לעזרתכם אלדר.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מה הבעייה שאתה מתקין את הקודק תבחר שלא להתקין את הTOOLBAR ואת הPLAYER והוא יתקין רק את הקודק ככה אני עשיתי
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר זה יותר מסובך ממש אתה חושב... אני עובד בחברה והיא בקשה ממני רק את הקודקים לא מוכנים להתפשר...כלומר התקנה שמכילה רק את הקודקים - או לפחות את הקודקים ואת הנגן בלי שום תוספות...: \ עזרתכם
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים זה יותר מסובך ממש אתה חושב... אני עובד בחברה והיא בקשה ממני רק את הקודקים לא מוכנים להתפשר... כלומר התקנה שמכילה רק את הקודקים - או לפחות את הקודקים ואת הנגן בלי שום תוספות... : \ עזרתכם נו מה הבעייה? תוריד את הBUNDLE מהאתר של DIVX ושאתה מתקין תתקין רק את הקודקים או את הקודקים והנגן איך שאתה רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.