עבור לתוכן

מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה מגיע לארץ?

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המחיר טיפה גבוה...

אבל זה רק ההתחלה כדאי לחכות חודש חודשיים עד שעוד חנויות יישווקו את זה ואז זה יתחיל לרדת כמו עם הזן מיקרו...

לא ככה?

פורסם

זה היה גם המחיר של הX5L בהתחלה....

פורסם

חקרתי את הנגן ממש לעומק עד כמה שניתן היה, זה בערך הדבר הכי טוב שייצא אי פעם לסוג זה של נגנים. קניתי לפני שבוע בערך את האיי-פוד וידאו שהוא היה הבחירה השנייה שלי אחרי זה. פשוט עוד לא ניתן להשיג אותו גם בחו"ל בקושי... בכל מקרה יש מכירה מוקדמת באמזון, אני כבר רשום.

ובתור אחד שיש לו אייפוד אני אומר שהקריאטיב זה הדבר...

איך זה יותר טוב מarchos av500? או בכלל מהנגנים של archos?

פורסם

איך אתה משווה בכלל ? ? ? שני סוגים שונים של נגנים הפרש מחירים די גדול.

מה קרה לך ? ? ?

פורסם

אולי מה ARCHOS GMINI 400 (אולי).

פורסם

אין לויז'ן M הרבה מתחרים.

המתחרים שלו הם: אייפוד, איריבר H340 ( שכבר לא מייצרים אותו וצריך להגיע מחליף חדש ), איאודיו X5 (שבזמן הקרוב גם לו צריך לצאת מחליף חדש), ארכוס ג'ימני 402.

ניב :)

פורסם
  • מחבר

גם עם האייפוד הוא מתחרה שלו האיייפוד עדיין חסר בחלקים שבאים איתו...

לגבי הנגנים האחרים אני לא מכיר אותם כל כך אבל מה אתם חושבים על הנגנים של סמסונג?

משתווים או לא?

פורסם

האם יהיה ניתן להוסיף לו תמיכה בעברית?<

פורסם
  • מחבר

תמיכה בעברית שוב אני חושב שצריך לפנות לאיסטרוניקס...

אין מספיק קהל בשביל שהם יספקו תמיכה בעברית...

אבל מכיוון שאין לאף אחד בפורום את הנגן הזה (לפי מה שידוע לי)...

אז בינתיים אני לא יודע

פורסם

אין לאף אחד אותו כי הוא חדש....אני מאמין שאחרי שנה שהוא יצא רשמית בארץ, קריאטיב ישקלו הוספת תמיכה בעברית...

בכל מקרה אחי, עזוב שטויות, אם יש לך כסף לקריאטיב זן ויז'ן M , תקנה אותו בלי לחשוב פעמים ולא תצטער...

אם אין לך תקציב, קנה את האודיו X5

ניב :)

פורסם

למרבית הנגנים המרכזיים של APPLE ו IRIVER היתה תמיכה לא רשמית בעברית ע"י שינוי של חובבים של ה FIRMWARE הרשמי שלהם. לא נראה לי שב CREATIVE הצליחו עד כה לעשות זאת (למרות שככל שהם מוציאים נגנים יותר נורמלים ויותר אנשים קונים אותם יש יותר סיכוי לזה).

פורסם

באיזה חנות אפשר לקנות אותו????

פורסם
  • מחבר

יש איזה חנות אחת שמוכרת אותו לפי דעתי שלחו איזה אחד לתערוכת סי אי אס והוא הביא כמה חתיכות לארץ כי בינתיים לא ראיתי חנות אחרת...

הנה לינק:

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=70PF169000001&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap

כנסו תראו אבל הוא מגיע בצבע הכי באסה:שחור.

פורסם

קן, הנגן די נדיר בארץ, לא ניראה לי שיש אותו במקום אחר חוץ מ Comp IL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים