עבור לתוכן

בעייה במסנג'ר

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה כשלפעמים שאני פותח את המסנג'ר ובא לשלוח הודעה, אז קופץ לי מן חלון קטן כזה, ורשום שיש בעיית SCRIPT ובחלון מופיע לי קישור ויש בחירה בין YES ו-NO אבל לא משנה מה אני אלחץ החלון ייעלם ולא יקרה כלום, וכל כמה שעות זה קורה וממש מעצבן, הקישור הוא :

http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd?PG=IMSHIS?SC=HF?PUID=0003bffd8317f92d

אני לא יודע מה זה הפרסומת הזאת, וגם ככה יש לי פאטצ' שמעיף את הפרסומות, יש למישהו פיתרון איך לגרום להודעה הזאת עם הקישור הזה להפסיק להופיע?!?

תודה מראש דודי .

***עריכה - הוספתי תמונה של הארור.

[attachment deleted by admin]

פורסם

השגיאה הזאת מופיעה בדיוק בגלל הטלאי שהתקנת להסיר פרסומות. ראיתי את זה אצל שני חברים.

פורסם

תעשה את כל הWINDOWS UPDATES.

פורסם

היי

נתקלתי בבעיה הזאת בעבר, אני לא נתקלתי בה במסנג'ר שהותקן בו Patch להסרת הפירסומות.

הבעיה מניסיוני קשורה ב JAVA שמותקנת במחשב, הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י הסרת הJAVA והתקנתה מחדש (לא ידוע בדיוק איך זה פתר אבל לי זה הצליח).

אפשרות שנייה שבודדתי לבסוף כגורמת לבעיה היא שימוש באנטי וירוס או פיירוול שמכוונים לחסום סקריפטים וapplets. אולי זה גם הגורם לבעיה שלך.

ואולי באמת כמו שכתבו מעליי הpatch הוא מקור הבעיה אצלך.

מקווה שזה עוזר קצת

ביי

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם לפי ההודעה של הארור באמת נראה לי שזה ה-JAVA אני אנסה להסיר ולהתקין מחדש.

עריכה - הסרתי את הג'אווה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא פתר את הבעייה, את כל עידכוני ווינדוס יש לי מותקנים במחשב ואני בטוח בזה כי רק לפני שבועיים פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש.

לגבי פיירוול אני לא משתמש בשום פיירוול גם לא של ווינדוס, ואנטי וירוס של NOD32 והוא לא אמור לחסום שום דבר בעיקרון שאמור להיות גורם הבעייה.

פורסם

אם כל מה שאמרו לך לא יעזור תנסה להסיר את המסנג'ר ולהתקין אותו מחדש, כנראה פאטץ שלו שעושה את זה או איזה שהוא תוסף שהתקנת עליו שגורם לבעיה. היום בעבודה שלי לקוחה אחת התקשרה בידיוק עם אותה הבעיה, זאת בהחלט הודעה מוזרה. בעיקר בגלל שהיא לא אמורה להופיע על דפי אינטרנט מכיוון שבמערכת הפעלה מעודכנת הברירת מחדל בהגדרות הדפדפן הם לא להשתמש באיתור הבאגים, גם אצלה היה כך. אני בכלל לא מוריד עדכונים למסנג'ר כי פעם ב.. תמיד נדפק משהו שצריך לסדר..

פורסם
  • מחבר

אם כל מה שאמרו לך לא יעזור תנסה להסיר את המסנג'ר ולהתקין אותו מחדש, כנראה פאטץ שלו שעושה את זה או איזה שהוא תוסף שהתקנת עליו שגורם לבעיה. היום בעבודה שלי לקוחה אחת התקשרה בידיוק עם אותה הבעיה, זאת בהחלט הודעה מוזרה. בעיקר בגלל שהיא לא אמורה להופיע על דפי אינטרנט מכיוון שבמערכת הפעלה מעודכנת הברירת מחדל בהגדרות הדפדפן הם לא להשתמש באיתור הבאגים, גם אצלה היה כך. אני בכלל לא מוריד עדכונים למסנג'ר כי פעם ב.. תמיד נדפק משהו שצריך לסדר..

תראה בעיקרון אני משתמש כרגע בבטא של מסנג'ר אבל 100 אני אומר לכם הבעייה הייתה גם בגירסה הקודמת שהשתמשתי 7.5.311...

ככה שאני לא חושב שמקור הבעייה הוא בבטא החדשה שהתקנתי...

לגבי התקנות מחדש, בגלל שלקח לי המון זמן והגדרות לקנפג את המסנג'ר החדש, התקנתי משהו כמו 4-5 פעמים את שתי הגירסאות מחדש וההודעה תמיד הופיעה..

אני כבר לא יודע מה הבעייה :nixweiss:

פורסם

עכשיו לי יש בעיה !!

יש איזה פירסומת חדשה במסנג'ר למטה ושם יש את הפירסומת של אורנג' עם שעון מעורר שמצלצל כל כמה שניות צילצול מאוד מרגיז,

בקיצור איאפשר לבטל את זה. זה ככה כבר שעה אני לוחץ על הפירסומת זה לא עוזר לוחץ על השתק שיש בפירסומת וזה מכבה אותו רק לפעם אחת ומייד חוזר וזה משגע! מה הם עושים עלינו ניסיונות עם הפירסומות שלהם?

פורסם
  • מחבר

אז כנראה שזו בעייה בשירות עצמו.. לא יודע מאתמול אין לי את ההודעה הזאת, יכול להיות שזה הסתדר ויכול להיות שלא.. נצטרך פשוט לחכות, כל מה שעשיתי ביינתים לא יודע אם זה עזר.. נחכה לראות אם הפרסומות האלה ממשיכות לעשות בעיות.

פורסם

יש לי רק מילה אחת להגיד לך. TRILLIAN... תשכח מכל השטויות של הMSN.

פורסם

אין כמו מסנג'ר עם הפלוס. חלום. ועוד חצי שנה המסנג'ר לייב עם פלוס עבורו? חלום רטוב ;D

טריליאן תישאר שנות אור מאחורה. מה גם שאין ברירה חייבים להתקין בימינו איסיקיו כדי לשלוח SMSים לבני ישראל. אף תוכנה אחרת שאני מכיר לא עובדת כיום למשלוח SMS לארץ. אני טועה?

בכל אופן איסיקיו מגיע גם אל משתמשי AIM. ומסנג'ר עוד כמה חודשים יגיע אל משתמשי יאהו. בקיצור ביי ביי סופי לטריליאן (אגב השתמשתי בה כמה שנים עד שנשבר לי ה... מאי התמיכה ביישור לצד ימין, אי התחברות לשרתים הרשמיים יותר מדי תכופות וכמובן איבוד כל הפיצ'רים החמודונים במסנג'ר).

פורסם

הייתה לי את אותה בעיה בדיוק עד אתמול אני פשוט עשיתי עידכונים לJAVA לא הסרתי פשוט הורדתי עידכונים ועכשיו הבעיה נפתרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הייתה לי את אותה בעיה בדיוק עד אתמול אני פשוט עשיתי עידכונים לJAVA לא הסרתי פשוט הורדתי עידכונים ועכשיו הבעיה נפתרה :xyxthumbs:

למרות שהבעייה נעלמה ביומיים האחרונים, איפה אני יכול להוריד את העידכונים שהורדת ?

פורסם

אהה הוריד לי לבד גם לך אמור להוריד לבד את העידכונים אני רק יודע שעכשיו החיים שלי שקטים יותר

פורסם

ולי קרתה הבעיה של השגיאת סקריפט היום !

יכול להיות שזאת פירסומת מסוימת שעושה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים