פורסם 2006 בינואר 919 שנים עמוד שני סרטונים.http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
פורסם 2006 בינואר 919 שנים איכסה! איך אפשר להשתמש במחשב אחרי זה? או שזה משמש גם להכנת צ'יפס מקרה הצורך? נראה כהתעללות בלוח גיגה-בייט
פורסם 2006 בינואר 919 שנים לא עדיף כבר קירור גז? גם פחות דאגות וגם... פחות דאגות. אזהרה - אין להשתמש במערכת עם מעבדי פרסקוט מחשש להצתה.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אזהרה - אין להשתמש במערכת עם מעבדי פרסקוט מחשש להצתה.הקדמת אותירציתי הגיד שזה ישמש להכנת ציפס עם מעבד פרסקוטחח
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני הייתי עושה קירור שמישתמש במערכת קירור מים אבל בימקום מים ישימו שמןוהשמן יהיה מקורר ע''י קירור גזוכיוון ששמן לא קופא הוא היה זורם יפה בצינורות וככה מקרר את המחשב
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני הייתי עושה קירור שמישתמש במערכת קירור מים אבל בימקום מים ישימו שמןוהשמן יהיה מקורר ע''י קירור גזוכיוון ששמן לא קופא הוא היה צורם יפה בצינורות וככה מקרר את המחשבקירור גז רגיל היה עושה את העבודה יותר טוב מכל העסק הזה.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים קירור גז רגיל היה עושה את העבודה יותר טוב מכל העסק הזה.אבל הבעה עם הצינורות העבים שלהםוכם לא ניתן מקירור גז אחד לקרר את הציפסט המעבד והכרטיס מסךאבל עם היו משנים את מערכת הקירור מים שמחוברת גם למעבד ציפסט והכ.מ ומזרימים בצינורות שמן ואת השמן מקררים ע''י מערכת הקירור גז זה היה הרבה יותר נוח וגם מקרר מצוייןאם מערכת קירור גז כמו שהוא זה יותר מסורבל עם כל הצינורות העבים שלו ולכל חלק שמים מערכת ניפרדתהבנתה את הנקודה שלי?ואפשר לעשות את זה ביכלל?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אבל הבעה עם הצינורות העבים שלהםוכם לא ניתן מקירור גז אחד לקרר את הציפסט המעבד והכרטיס מסךאבל עם היו משנים את מערכת הקירור מים שמחוברת גם למעבד ציפסט והכ.מ ומזרימים בצינורות שמן ואת השמן מקררים ע''י מערכת הקירור גז זה היה הרבה יותר נוח וגם מקרר מצוייןאם מערכת קירור גז כמו שהוא זה יותר מסורבל עם כל הצינורות העבים שלו ולכל חלק שמים מערכת ניפרדתהבנתה את הנקודה שלי?ואפשר לעשות את זה ביכלל?אפשר לפי דעתי...אבל זה יאכל חשמל ברמות מטורפות...
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני הייתי עושה קירור שמישתמש במערכת קירור מים אבל בימקום מים ישימו שמן והשמן יהיה מקורר ע''י קירור גז וכיוון ששמן לא קופא הוא היה זורם יפה בצינורות וככה מקרר את המחשב אפשר לעשות את אותו הדבר עם וודקה :smile1:
פורסם 2006 בינואר 919 שנים רק שוודקה עלול להתאדות לך בטעות זה יהיה אחלה קירור אבל אחרי כה שבועות זה יגמר (ביגלל שלפעמים תיקח איזה לגימה קטנה מהוודקה הקרה חחחח)
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מזה הגועל הזהמה זה נתן לו?מילא היה מכניס לפריג'ידר אבל מה מפה?זה קירר לו בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.