עבור לתוכן

אוזניות, מה למה וכמה?

Featured Replies

פורסם

שלום לאחר שחבר שלי רכש את האוזניות של סוני MDR V 700 החלטתי שגם לי בא משהו מפנק וטוב כזה, אני מחפש משהו עד 700 שקל, מה הכי מומלץ?

שיהיו באסים טובים ואיכות ווליום מטורפת... אני מחפש סנסזייר או סוני...

הבעיה שלי זה שרק לפני שבוע קניתי רמקולים ב200$ אז אני לא יודע מתי אני יוכל לקנות אוזניות אבל חפיף...

מחכה להצעות, תודה רבה.

עריכה: אוזניות מיוון, סבא וסבתא שלי טסים ליוון לאתונה, רציתי לשאול אם יש שם אוזניות טובות במחירים יותר זולים מהארץ, אם זה הבדל משמעותי של איזה 200 שקל אז אני בהחלט ישקול קניה...

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע שה-Sennheiser MX500 הן טובות מאוד, משהו כמו 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שה-Sennheiser MX500 הן טובות מאוד, משהו כמו 200 ש"ח.

יצא לך לשמוע אוזניות ב600-700 שקל, ואיך הם לעומתם?

פורסם

יצא לך לשמוע אוזניות ב600-700 שקל, ואיך הם לעומתם?

אהמ ... לא ממש. :-\

פורסם
  • מחבר

אהמ ... לא ממש. :-\

אה חבל... עוד עצות,מישהו? ומה אתם יודעים על המחירים ביוון?!

פורסם

לא ממש נמוכים

פורסם

אוזניות טובות יש

Creative ep-630

סוג האוזניות הזה בא עם איטום לרעשים חיצוניים

שומעים בהם את כל התדרים הקיימים ושומעים טוב בכל ווליום מחירם הוא

230 ש"ח והם מצויינים...

פורסם
  • מחבר

אוזניות טובות יש

Creative ep-630

סוג האוזניות הזה בא עם איטום לרעשים חיצוניים

שומעים בהם את כל התדרים הקיימים ושומעים טוב בכל ווליום מחירם הוא

230 ש"ח והם מצויינים...

אבל הסאונד שלהם טוב כמו של אוזניות ב600? כי אני מחפש משהו רציני...

פורסם

תוכל למצוא את ה555 בצליל בתקציב שלך

פורסם

תוכל למצוא את ה555 בצליל בתקציב שלך

זו בהחלט המלצה מעולה. ה-HD555 של סנהייזר עולות בערך 730 שקל והן ייתנו לך את התמורה הטובה ביותר.

פורסם

Sennheiser HD555 מצליל - למרות שבחיים לא שמעתי אותם, אני מניח שהם הימור בטוח.

אופציה אחרת היא גראדו SR60 או SR80 - עולות 400 ו-540 ש"ח בהתאמה בזיגזג (אם אני זוכר נכון). על הSR60 אני דווקא כן יכול להעיד, יש לי אותם ואני נהנה מכל רגע. ממליצים עליהן (ועל שאר הסדרה של גראדו) בד"כ למוזיקת רוק. אם אתה מחפש אוזניות שיותר יתאימו למשחקים וסרטים אז הסנהייזר יהיו יותר טובות.

עריכה - לא הצלחתי בדיוק למצוא אם הV700 הן סגורות או פתוחות, אבל תדע שגם הגראדו וגם הסנהייזר הן אוזניות פתוחות - הסאונד דולף החוצה, וסאונד מבחוץ דולף פנימה. הגראדו הן ממש כמו רמקולים קטנים, מי שעומד כמה מטרים ממך יכול להבין את המילים של השיר.

ואני לא חושב שהמחירים ביוון יהיו טובים יותר מאשר בארץ, בכל מה שקשור לאלקטרוניקה המחירים כאן דומים לאירופה.

פורסם
  • מחבר

Sennheiser HD555 מצליל - למרות שבחיים לא שמעתי אותם, אני מניח שהם הימור בטוח.

אופציה אחרת היא גראדו SR60 או SR80 - עולות 400 ו-540 ש"ח בהתאמה בזיגזג (אם אני זוכר נכון). על הSR60 אני דווקא כן יכול להעיד, יש לי אותם ואני נהנה מכל רגע. ממליצים עליהן (ועל שאר הסדרה של גראדו) בד"כ למוזיקת רוק. אם אתה מחפש אוזניות שיותר יתאימו למשחקים וסרטים אז הסנהייזר יהיו יותר טובות.

עריכה - לא הצלחתי בדיוק למצוא אם הV700 הן סגורות או פתוחות, אבל תדע שגם הגראדו וגם הסנהייזר הן אוזניות פתוחות - הסאונד דולף החוצה, וסאונד מבחוץ דולף פנימה. הגראדו הן ממש כמו רמקולים קטנים, מי שעומד כמה מטרים ממך יכול להבין את המילים של השיר.

ואני לא חושב שהמחירים ביוון יהיו טובים יותר מאשר בארץ, בכל מה שקשור לאלקטרוניקה המחירים כאן דומים לאירופה.

שיט, לא, אני ממש לא מחפש אוזניות פתוחות.. רוצה אותם סגורות.. הHD 555 סגורות?

פורסם

בקשר לגארדו:

1. אתה חייב להתנסות לפני כן לראות אם הם מתאימות לך

2. תבדוק אצל סינימה פרדיסו-המחירים שמה יותר זולים

פורסם

מה שאני יודע על הגראדו SR80, זה שהסאונד שלהן דולף החוצה ואתה יכול לשמוע את המוסיקה גם אם אתה מטר מהמחשב =P

מנסיון אצל חבר =P

והן גם לא ממש נוחות, לפחות לדעתי ... =P יש להן כמו פלטה כזו קשה לבנה באיזו של האוזניים וזה לא משו נוח =P

וכמובן האיכות שלהן מעולה, כמו שאפשר לצפות מהמחיר D=

פורסם
  • מחבר

בקשר לגארדו:

1. אתה חייב להתנסות לפני כן לראות אם הם מתאימות לך

2. תבדוק אצל סינימה פרדיסו-המחירים שמה יותר זולים

על איזה גרדו אתה מדבר? הSR 80? לאיזה סנסזייר הם שוות בערך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים