פורסם 2006 בינואר 819 שנים היי, רציתי לשאול אותכם מי היצרנים של מדיות TDK והאם זו נחשבת מדיה טובה DVD+R TDK X8 ואם הפלוס עדיף מהמינוס במדיה הזאת?יש לי אפשרות לקנות או את ה TDK או את ה RITEK G05 איזה עדיף, כי בנתיים אני לא מצליח למצוא יבואן של VERBATIM.תודה.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים tdk מייצרים בעצמם.MADE IN TAIWAN - סביר.MADE IN LUXEMBURG - על הפנים.אבל לא ביפן.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני מדבר על הקייק של ה-25.זה מצויין על הנייר העגול בצבע תכלת שמקיף את הקייק.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר tdk מייצרים בעצמם.MADE IN TAIWAN - סביר.MADE IN LUXEMBURG - על הפנים.אבל לא ביפן.כתוב MADE IN EUROPE, אני מבין ש Luxembourg היא מדינה באירופה אבל לזה הכוונה שלך הייתה? אז מה המדיות האלו על הפנים?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כן - בוא נאמר שהם לא הכי טובים שיש.המדד שלי בהערכת איכות נורמלית של דיוידי זה צריבה של DVD-VIDEO PS2 XBOX GAMECUBE וגם DATA.הם הצליחו רק ב-DATA וב-XBOX - שזה לא חוכמה בכלל.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים יש לי מדיות של TDK שנקנו בקייק של 25.. והן מזוהות כRITEK G05 : מה?? איך יכול להיות? איפה קנית אותם? ריטק05 עשו לי להפתעתי יותר בעיות מאשר ריטק04 חלק אפילו לא זוהו במהירות 8.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.