פורסם 2006 בינואר 819 שנים אתה לא מבין אה ?! מאורר של TT עדיף על ג'נרי !!! גם יחזיק לך הרבה יותר זמן גם חזק יותר וגם פחות רועש... טרמלטייק יש להם מאוררים סבירים שיחסית לכוח שהם דוחפים יש להם רעש סביר... רועש אך סביר... ג'נרי עושה חצי עבודה בכפול רעש...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר זה בסדר לא נפלו עלי זאת הייתה הכוונה שיענו לי כמה שיותרכדי לדעת מה לעשות איתםאני בדיוק התכוונתי לקנות ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm + Controller?כי אני מחפש להשתיק תמחשב לא שיעשה יותר רעש אבל גם שיקרר טוב כמובן.אז כדאי לקנות TT ? זה יעשה יותר שקט מהג'נרי?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים יש לי שתי מאווררים ג'נריים שצריך להתאמץ בשביל לשמוע וזה דרך מארז אלומיניום דקיק במיוחד...הכל תלוי על מה אתה נופל...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מאווררים "גנרים" לא תמיד רועשים...חוץ מזה שגם המאווררים של TT..הם לא "גנרים" והם רועשים אחושרמוטה..גם על המינימום...אני מדבר מניסיון עם 5 מאווררים שלהם..יש להם גם טובים אבל בכללי המאווררים שלהם גם רועשים...זה נכון לגבי המאווררים היותר ישנים שלהם, לדוגמה, אין בארץ הרבה מאווררים שיכולים להתחרות אם בכלל ב- TT Thunderblade 120mm או ב- TT SilentCat 92mm ביחס דחיפת אווייר\רעש.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר קיצור לסיכום- מה כדאי לקנות ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm או GlacialTech ? ושוב אני מזכיר חשוב לי השקט. ( כמו לרובנו אני מאמין.... )
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר רציניים??? איזה מזל התכוונתי לקנות אותו.אז אני בהתלבטות קשה כי אני רוצה מאורר שיקרר טוב ושיהיה שקטואני יודע ש GlacialTech הם דיי חלשים...אז מה אני עושה בעניין?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מאוורר טוב ושקט יחסית הוא הVANTEC THERMALFOWהוא מתאים את המהירות שלו בהתאם לטמפ'
פורסם 2006 בינואר 819 שנים סבבה חיישן !! אבל למשל מעבד פרסקוט הגבול שלו (טמפ' סבירה) זה 55 איך המאורר יודע לפעול ב55 מעלות ולא ב45 (סתם דוגמא) ?!
פורסם 2006 בינואר 819 שנים המאוורר לא קשור למעבדבטמפ' X הוא יפעל במהירות Yבטמפ' X+10 הוא יפעל במהירות Y+500וכן הלאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.