פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני שיחקתי את זה ואני מעונין.מה צריך לעשות?אף פעם לא שיחקתי ברשת,ואני מעוניין.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אני שיחקתי את זה ואני מעונין.מה צריך לעשות?אף פעם לא שיחקתי ברשת,ואני מעוניין.יש את הפורום שלנו של קהילת פאר קריי בישראל,יש שם את כל המדריכים וכל מה שאתה צריך לדעת,פשוט תקרא את הדביקים:http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182אר, מהם השעות שבהן הכי הרבה נכנסים לשחק?בעקרון.. שעות הערב,אבל זה תלוי מתי.. איזה יום וכו'...
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים oz org-eוכל מי שמנהל סרברתעשו טובה ותזרקו בכלל או לפחות באן לכמה ימים את כל אלו ש-spawn killingזה לא מקובל באף משחק ותמיד שחקנים ישראלים עושים את זהזה מוציא את החשק והורס את המשחק....
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לכל סרבר ישראלי שאני ניכנס הוא אומר לי שה CD KEY שלי בשימוש וכן קניתי את המשחק יש לי חשבונית וקופסה והכל מה עושים מישהוא
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר oz org-e וכל מי שמנהל סרבר תעשו טובה ותזרקו בכלל או לפחות באן לכמה ימים את כל אלו ש-spawn killing זה לא מקובל באף משחק ותמיד שחקנים ישראלים עושים את זה זה מוציא את החשק והורס את המשחק.... אני לא יכול להעיף כל אחד שעשה אים קיל,יש הרבה חדשים שעוד לא מבינים את המשחק ומה נעשה שלצערנו לא כל אחד נולד עם חוש גיימרות.. בעקרון יש מערכת טים קיל שמענישה ומעיפה שחקנים בהתאם לעבירות שהם עושים,אם זה פינגים טים קיל או ריספון קילס.. לכל סרבר ישראלי שאני ניכנס הוא אומר לי שה CD KEY שלי בשימוש וכן קניתי את המשחק יש לי חשבונית וקופסה והכל מה עושים מישהוא לא צריך CD KEY השרתים הישראלים נמצאים בלא רשמי (השרתים לא של UBI) שוב אני אגיד לכל מי שלא שם לב להודעות, יש לנו פורום שיש שם את כל המדריכים ואת כל ההסברים לכל מה שצריכים לדעת בשביל להתחיל לשחק FARCRY ברשת: http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182
פורסם 2006 באפריל 419 שנים חברה יש לי בעיה במחשק אני רוצה להיכנס לסרבר ונהיית לי שגיעה בעת תעינה של מפה ..מה אני צריך לעושת ??..אני היתקננתי את הפאצ'ים כמו שכתוב בדך השני ..!!
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אחרי שהתקנת את המשחק ואת הפאצ'ים ושמתה את הקראק...אתה נכנס לftp .. יש לך את הכתובת של ה ftp?ואז שמה יש לך תיקיה בשם levelsשזה כל המפות , עדיף לך להוריד את כולם , ולהעביר את זה לתיקיה במשחק שנירקאת levelsככה יהיו לך את כל המפות והכל יעבוד לך בלי בעיה..יש גם אתר שיש בו מפות של המחשק פאר קראי.. אבל אני לא יודע איזה אתר.. חכה לתגובה מעוז..בכל אופן בפורום שעוז נתן אתה יכול לקבל עזרה , ויש מדריכים והכל.. אם אתה צריך עזרה אתה יכול לבוא אלי לאי סי :171196839או לעוז 333-559-252
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר אם אתם מקבלים שגיאה :Error loading level dataזאת אומרת שאתם מנסים להתחבר לשרת שמריץ מפה שאין לכם...את כל המפות אפשר להשיג כאן:www.farcry-maps.com או להוריד מה FTP ftp://maps:maps@84.94.230.98user: mapspassword: mapsישם שם את רוב המפות,תוריד את המפות שהם מקובצות ותחלצו אותם לתןך התיקיה:C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Levelsאני ממליץ להוריד את החבילת מפות Levels2.ace ולחלץ אותה לתיקיה.victor17... לקהילת פאר קריי בישראל יש פורום,שם יש את כל המדריכים ואת כל התשובות לכל השאלות.. אתה מוזמן להכנס:http://www.satla-zone.net/vb/forumdisplay.php?f=182
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אה תודה.אבל רגע, זה בכלל לא התקנה, אז פשוט לפתוח את כל מה שהורדתי לתיקיה LEVELS?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אה, תודה אחי אבל הבעיה שלא משתמשים בהרבה מפות בארץ ואים הרבה חדרים ( שאפשר להיכנס אליהם בלי סיסמא ) וזה חבל מאוד :'(
פורסם 2006 באפריל 619 שנים כן מצב הסרברים די רע בארץ וסרברים אחרים כמעט בטוח קיק בגלל פינגים גבוהיםקלאנים ישראלים שימו לב לקלאן H3F חופשי מלכלכים כל יהודים/ישראלים-אז תנו להם בראש בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.