פורסם 2006 באפריל 2519 שנים תורידו את המשחקהכל בחינםהכל בעבריתאם יש הסתבכויות תקבלו עזרהיהיה שווה כל שעה שתישארו ערים עד אמצע הלילהאנשים מהרצליה תל אביב פתח תקווה כפר סבאבואו בהמוניכםאתם מפסידיםהנה ערכתי:*ואת ראשון לציון
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר דן... מה קרה נעלמת קצת..??אל תשכח יום שבת משחק ליגה מול פליקס!! חייבים לנצח בהפרש טוב!
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר הגרביים הזה התחיל לעבוד במקום אחר.. אז הוא "עסוק" אבל אל תדאג אני אחזיר אותו..
פורסם 2006 במאי 919 שנים גרור את מעאפן הזה בחזרה שיראה מה הולך שם חחח כמה קלאנים נפתחו תוך חודש זה מטורף צריך עוד שרתים :yelclap:
פורסם 2006 במאי 919 שנים היי אוז,שמעתי על הנושא של הFARCRY, מאוד נדלקתי על המשחק הזה כבר מזמן ואני בשלבי השגה שלו, והבנתי שלא צריך CDKEY אז בכלל, אבל אין לי ICQ, מאוד לא נוח לי ולא אוהב אותו. אשמח לקבל יותר פרטים פה או במסנג'ר אם יש לך.תודה, יואב
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר לא צריך CDKEY.... אתה יכול לקרוא פה בעמוד הראשון מדריך קצר איך להתקין את המולטיפלייר...ולכל השאלות שלך ולכל מה שאתה רוצה לדעת ולעדו מדריכים,אתה יכול להעזר בפורום שלנו:http://www.satla-zone.net/vb/forumdisplay.php?f=182
פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש מצב למפות חדשות?מה השמות של הקלאנים הישראלים כולם?יש כל כך הרבה מפות שייקח לך חודש ללמוד את כולןוזה בלי קשר למפות שמוציאים כל שבועיש משהו כמו 5 קלאנים ישראליםIDFASSASSINSTLCKBZTMLלאט לאט מתווספים עוד קלאנים
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר תוסיף את G.U.M לרשימה...וכמובן שIDF תחת הנהגתי מובילה את צמרת הפאר קריי האירופאית.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים יש כל כך הרבה מפות שייקח לך חודש ללמוד את כולןוזה בלי קשר למפות שמוציאים כל שבועיש משהו כמו 5 קלאנים ישראליםIDFASSASSINSTLCKBZTML**G.U.M. הוא התוספת האחרונה לעכשיולאט לאט מתווספים עוד קלאנים
פורסם 2006 במאי 1519 שנים עכשיו יש גם את פליקס.. פליקס היו פעם , אבל הקלן נסגר.. עכשיו הוא חזר ובגדול והולך לפתוח את אי די אף!!!!
פורסם 2006 במאי 1719 שנים היתה לי בעיה שאם רציתי להצתרף לשרת אז הוא לא היה מצליח אז הבנתי שאין לי את המפה של השרת...אז מצאתי את הFTP הזה עם המפות סימנתי את כולם והעתקתי לתיקיה של LEVELS בתקייה של FAR CRY...זה בסדר זה יסדר את הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.