עבור לתוכן

FarCry Multiplayer, חסרים שחקנים ישראלים במשחק הגדול הזה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה מצב השרתים רע..? יש 4 שרתים ישראלים.. ששניים מהם הם הכי חזקים והכי פופולרים בFCMP ואם הם העולים אז זה רק מדי פעם... אם יש FCM או משחקי ליגה.

בקשר לH3F... אולי יש שחקנים שסרבר הזה שהם כלבים,אבל חברי הקלאן H3F הם אחלה אנשים,כבר שנתיים + שאני מכיר אותם.. כל הקלאנים האירופאים הם אחלה של אנשים,ובכלל כל קהילת פאר קריי היא קצת יותר בוגרת ומתקדמת משאר קהילות משחקי הרשת.

EX מה איתך? לא מצאת לך קלאן? KBZ מחפשים אותך בפורום? הוא רוצים לשאול אם אתה מעוניין להצטרף..

• תגובות 174
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:xyxthumbs:

אני לא רוצה להצתרף לקלאן בנתיים.....

הכוננה לא היתה שהסרברים עצמם לא טובים - אלא שאין מספיק שחקנים ולפעמים לא רואים אותם

הסרבר שאתה שוכר עולה 400 לחודש זה נשמע לי יקר? מאיפה אתה שוכר אותו?

זה לפי נפח מסויים או תעבורה בחודש?

פורסם

Ozzz

דבר איתי באייסקיו 4120505.. זה דחוף :) אני צריך לדבר איתך

פורסם
  • מחבר

400 שקל זה יקר?? חחחח

400 שקל לשרת יעודי משלי.... P4 3.0 1GB RAM 100MBIT,זה שרת יעודי,בלי הגבלת נפח ולא תעבורה... אני יכול לעשות בו מה שאני רוצה..

SPIDE אתה ברשימה שלי אבל אני לא מוצא אותך.. תשלח לי הודעה ותגיד לי שזה אתה... כי מוסיפים אותי הרבה בקשר לפאר קריי ואני לא זוכר כבר מי זה מי...

פורסם

:xyxthumbs:

אני לא רוצה להצתרף לקלאן בנתיים.....

הכוננה לא היתה שהסרברים עצמם לא טובים - אלא שאין מספיק שחקנים ולפעמים לא רואים אותם

הסרבר שאתה שוכר עולה 400 לחודש זה נשמע לי יקר? מאיפה אתה שוכר אותו?

זה לפי נפח מסויים או תעבורה בחודש?

EX שתרצה קלאן דבר איתי. זה psycho מ felix.

ושלא תחשוב שאוז משלם על הכסף לבד, יש איתו עוד כמה שמשלמים איתו, חלק 20 שקל חלק 40 שקל חלק 100 שקל אבל משלמים, בגלל זה גם פעם בחודש השרתים נעלמים ליום יומיים.

נ.ב אנחנו כרגע מנסים להעלות אתר למשחק, אם אתה יכול לטכנת לעצב לעזור מכיר חבר שיודע... בבקשה פנה אלי באייסיקיו: 9016221 או לאוז: 333559252

יום טוב חבובים.

פורסם

psycho שחקן לפנים :xyxthumbs:

לגבי הסרברים כל הכבוד-אני עדיין לא החלטתי אם ל"הכנס" למשחק עד הסוף, ברגע שכן אני אשים כסף

לגבי הקלאן-תודה :xyxthumbs: בנתיים freelance :cool2::

ולגבי האתר-אני אנסה לארגן משהו, לי כרגע אין זמן ....

אבל מפנה לפחות שעה בערב כדי לשחק....

פורסם
  • מחבר

הכסף על השרתים זה רק בקטע של מי שרוצה לעזור שיעזור... בשביל ההרגשה העצמית.. לא יותר מזה... אנחנו מכבדים את כל מי שבא לשחק בלי קשר אם הוא עוזר או לא :) אז תהנו

וEX,אםבאמת תוכל לעזור לנו בקשר לאתר אני אודה לך מאוד,יש לנו מ ישהו שעוד מתחיל עם זה.. אם תוכל לעזור לו אז גם יהיה טוב.. תודה .

פורסם

עדכון חשוב:

נוספו מלא מלא מפות חדשוץ נפתחו עוד קלאנים ועוד סרברים, אנחנו כרגע עובדים על אתר חייבים עוד אנשים שיעזור לנו, מי שיכול שיפנה אלינו באייסיקיו או דרך הTS (פרטים בהודעה הראשונה).

פורסם

לצערי אין לי זמן לעזור בבניית האתר - כרגע...

בכל זאת-

מה אתם צריכים לאתר בדיוק?

פלאש? html? משולב? מערכת פורומים?

אם יש אתר שהוא פחות או יותר כמו מה שאתם רוצים-תנו לינק

פורסם
  • מחבר

אני מתכנןן על משהו בסגנון הזה:

http://www.unit101.co.il/

אתר בסגנון הזה שיתעדכן כל הזמן,יביא הרבה שחקנים ויגדיל עוד יותר במהירות את הקהילה...

פורסם

שיתעדכן כל הזמן זה תלוי בצוות האתר.

ומה שחשוב זה שייתמוך בFF. לא איזה נענע מסריח שאפילו בFF הוא לא תומך.

פורסם
  • מחבר

EX.... במקרה שכן תמצא זמן ותוכל לעזור ולבנות אתר.. זה יהיה אתר עם מערכת מובנת שניתן לעדכן את האתר גם מבלי לכתוב שפות בניה?

פורסם

אם זה כמו האתר ההוא פחות או יותר אז זה לא מסובך יותר מידי

יש שם סקריפטים שבאים מוכנים-אין צורך לכתוב לבד שום דבר(אולי רק לשנות טיפה)

לגבי מערכת פורומים זה כבר סיפור אחר אבל לזה יש מערכות מוכנות-כמו הפורום הזה פחות או יותר

אבל בכל מקרה זה אתר שיהיה צריך להחזיק אותו ולעדכן אותו הרוב ידנית

תתחילו במשהוא פשוט לאללה ולאט לאט תוסיפו מה גם שבטח יצתרפו עוד אנשים עד שבסוף מישהו יקבל על עצמו לעדכן ולהיות אחראי על האתר

מי שהולך לבנות אותו תגיד לו שיוריד טמפלט שמתאים לסוג כזה של אתר(מידע ותדמית) ויתחיל לשחק עם זה-זה לא כזה מסובך זה רק כמו כל אתר מצריך ים של זמן

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי,תודה רבה על העזרה..

פורסם

אני לא חושב שתיהיה בעיה של תחזוק האתר, יש לנו קהילה תורמת במשחק אני בטוח שכל אחד יקח על עצמו להיות אחראי על משהו, חלק כתבים חלק מתחזקים חלק מנהלים, בעצם לא חסר לנו כלום-חוץ מהאתר כמובן \:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים