פורסם 2006 בינואר 719 שנים אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם?אשמח לרעיונות/הצעותאין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אתה יודע בכלל מאיפה אפשר להזמין אותם בארץ? או שאתה מתכוון להמזנה מחו"ל כי אם זה מחו"ל אל תשכח שיש מע"מ.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני עושה קנייה בקרוב של כמה אלפי TY.מי שרוצה איזו חבילה או שניים - שישלח הודעה בפרטי.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים שום דבר לא רע איתם, אם אתה מתעצל מדי לעשות חיפוש אז תקנה אותם (כבר דובר על סילברליין פה 100 פעם).
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני לא מבין... למה לשבור את הראש... ומה רע בדיסקים הרגילים? אם אתה מחפש איכות ורוצה את האפשרות לקרוא מהדיסק גם בעוד 1-8 שנים - סילבר ליין הם לא הדיסקים הנכונים.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים דווקא המדיות הרגילות שלהם (CD) דיי טובות (רייטק).. ועד לא מזמן מדיות ה DVD שלהם היו גם רייטק.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מה?? הרי סילברליו נחשבים לדיסקים מבין הטובים שיש... אני ממש לא מבין מה קורה כאן מוזר...
פורסם 2006 בינואר 919 שנים הדבר היחיד של silverline שיחזיק 75 שנה זה המוניטין הגרוע שלהםחחחחחחחחחחמסכים איתך לחלוטין.אנשים לא מבינים שבשביל איכות צריך לשלם עוד איזה שקל אחד לדיסק ואז הראש שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.