פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים נכנסתי ל www.redhat.com ויש שם הסבר מסובך אודות ISO והורדתם ל 3 תקליטורים שונים ואח"כ הפעלתם באמצעות פקודה כלשהי (לא כתוב תחת איזו מערכת הפעלה יש לרשום את הפקודה). בקיצור ולענין: אני רוצה להוריד RH7.3 לדיסק הקשיח תוך שאני משתמש ב Win98. אני רוצה שזה יכיל גם ממשק גרפי דוגמת KDE, אני רוצה לצרוב זאת לתקליטור ואח"כ לאתחל את המחשב בהאמצעות התקליטור הצרוב שינחה אותי להמשך התקנה. מישהו מכיר כתובת באינטרנט להודת תוכנה כזו ? :
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים יש באתר הכל, תחפש ותמצא שמה להורדההייתי מביא לך את הלינקים וזהו אבל עד כמה שאני זוכר זה אסור :-\אם לא תמצא תגיד אני אתן לך אותם בפרטי או משהועריכה - אה, ולגבי ממשק KDE אתה בוחר את זה במהלך ההתקנה.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אם כך, אוקיי, שלושת הדיסקים שאתה צריך להוריד, נמצאים פה: ftp://ftp.redhat.com/pub/redhat/linux/7.3/en/iso/i386/ תוריד משמה את הדיסקים שנקראים : valhalla-i386-disc1.iso valhalla-i386-disc2.iso valhalla-i386-disc3.iso
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים עזבו את הFTP של REDHAT הוא כל הזמן "מפוצץ" כך שרת ישראלי מהיר תוריד ממנוhttp://redhat.israsrv.net.il
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים למה מפוצץ ? שאני הורדתי רדהאט משמה, לא היה במהירות מקסימלית אבל לא ירד מה 230KB\S
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.