עבור לתוכן

איך לעשות פתיחה אוטומטית לדיסק?

Featured Replies

פורסם

אני בונה גלרית תמונות לעסק של אחי ואני רוצה ליצרוב את זה על דיסק הגלריה בנויה בשפת HTML

אבל יש לי בעיה אחת -אני רוצה שהindex (דף ראשי) יפתח אוטומטית אחרי שמכניסים תדיסק

כמובן למחשבי PC מבוססי WIN ובמיקרה שאפשר גם למאק ולינוקס (אין דברים מיוחדים בקוד של הHTML שכתבתי)

מה אני צריך לעשות שזה יקרה-אני מבין רק בHTML אז במיקרה שהפיתרון בשפה אחרת אני צריך הסבר בשיטה של א ב

בתודה STONE

פורסם
  • מחבר

תיראה כתבתי בינתים את זה ואני לא מצליך-

[autorun]

shellexecute=index.htm

icon=NOy.jpeg

label=noy vanof

מה הבעיות?והוא כתב שצריך-Do not forget to put ShellRun.exe in the root directory of your CD along with AUTORUN.INF

שזה אומר שתי קבצים מה אני אמור לעשות ??? :please:

פורסם

דבר ראשון, תרגע.

דבר שני, האם AUTOPLAY/AUTORUN מופעלים במחשב ? "Enabling AutoRun on your computer" שם

פורסם

shellexecute=index.htm

תחליף את השורה הזאת ב

open=start index.htm

פורסם
  • מחבר

תחליף את השורה הזאת ב

open=start index.htm

השורה שכתבתי יותר מיתקדמת דרך אגב יש תוכנה שהיתי צריך ליזרוק לסיפריה הראשית-ShellRun

חוץ מיזה היתי צריך ליכתוב את זה-open=ShellRun.exe index.htm Starting CD now...ולתקן לHTML

כרגע יש לי בעיה פה-icon= למישהו יש פיתרון כי אני רוצה תמונה איפה שיש תסמל של הדיסק בכונן

מה ליכתוב אחרי הICON ומה ליכתוב על התמונה וכו ותודה רבה לעוזרים בינתים :xyxthumbs:

פורסם

icon=filename.ico

שהאייקון נמצא בספריה הראשית של הדיסק והשם קובץ שלו זה filename.ico

אייקון זה בעצם קובץ BMP בגודל 32X32 פיקסלים עם סיומת ICO

אז תקטין את התמונה, תשמור BMP ותשנה סיומת.

פורסם
  • מחבר

טוב בינתים התמונה לא מצליחה אני ינסה מחר -זה מראה מקום לתמונה אבל בימקום תמונה יש סימן של קובץ לא מוכר

תודה על העזרה בינתים

דרך אגב לא חיבים תתוכנה אפשר ליכתוב משהו אחר התוכנה רק מוסיפה כל מיני דברים שאני לא צריך

עריכה הצלחתי סוף סוף-יש תוכנה ששומרת קובץ BMP כ-ICON זה כתוב מיתחת לתמונה ולא בשם או בסוג ודרך אגב זה מה שכתבתי-

[autorun]

shellexecute=index.HTML

ICON="NOY.ico"

label=noy vanof

ותודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים