פורסם 2006 בינואר 719 שנים דוגמא:יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחרהאם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבליםכאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחוברהאם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים?או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אתה יכול להתחבר רק דרך תשתית הכבליםכשיש יוצא דופן אחד והוא אם היה לך לפני כן חיבור ADSL והספקית לא מחקה את ההגדרות שלו
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ^^^^ תלוי בספקית האמתיש ספקיות שגם אם היית קודם ADSL ואז עברת לכבלים, עדיין תוכל להתחבר רק בכבליםלצורך העניין, כל ספקית - יכולה לתת לך אפשרות להתחבר על 2 התשתיות (להוסיף אופציה קטנטנה בפרטי המנוי שלך שמאפשרת את זה)אבל נדיר שנותנים את זה, כנראה לא באינטרס הכלכלי שלהםאתה יכול לנסות להתווכח עם השירות לקוחות של הספקית, ויש מצב שייתנו לך, אבל לא הייתי ממליץ על זה, סתם גורר כאבי ראש מיותרים.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר תאמת זו הייתה שאלה תארותית בלבד...לפי מה שאני יודע הציוד שיש לך בבית צריך לעבוד מול הציוד של ספקית האינטרנט בהתאמהכלומר מודם כבלים מול מודם כבלים כמו כן ב ADSLאבל מה שמעניין הוא האם ספקית האינטרנט יכולה לנתב אותך כאשר אתה עם ציוד ADSL לציוד ADSL בצד השני כאשר המנוי בפועל מוגדר ככבלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.