פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר 2 קתודת LOL...האם אפשר לקנות בארץ צבעי uv (זה מדהים), אני חושש שאני לא אמצא צבעים כאלו בהום סנטר, בטח שלא בספריי...
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אחרי שהבנתי מה המאוררים של הצ'פטק שווים שניתי את דעתי ואני כן אצבע אותם ;Dרק שאלת הצבע נשארת היום אני אבדוק בהום סנטר מה צריך לבקש ?ספריי לפלסטיק?ד"א אני רוצה גם ספריי בשביל לצבוע את המקלדת אותו ספריי יתאים ?
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר בעיקרון כן, אבל אם יש לך קטודה אז כך ספריי uv, זה ענק! למרות שאני לא חושב שתמצא...
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחר אני הולך לקנות צבעאני יצבע את המאווררים בצבע נחושת או צהוב או שניהם ;D
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים בעיקרון כן, אבל אם יש לך קטודה אז כך ספריי uv, זה ענק! למרות שאני לא חושב שתמצא...???
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר איפה אני יכול למצוא אולטרה שנכנסת לתוך המארז? יש בארץ?זה צריך לצאת ענק...או שבכלל זה יתן אפקט גם עם הקטודות?
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים קודם כל יש בארץ צבע זוהר באולטרה הוא עולה בסביבות ה 20 30 שח .... שמתים לפלסטיק?ואיפה ?
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים איפה אני יכול למצוא אולטרה שנכנסת לתוך המארז? יש בארץ?זה צריך לצאת ענק...או שבכלל זה יתן אפקט גם עם הקטודות?יש בארץ לא יודע איפה פעם ראיתי אולטרות ממש קטנות בטוח ניכנסות למארז ניראה לי בת"א
פורסם 2002 בספטמבר 223 שנים מחבר השאלה היא איך באמת אתה מחבר את האולטרה לתוך למארז ללא שהיא תצטרך מקור חשמל חיצוני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.