פורסם 2006 בינואר 619 שנים התקנתי את האנטי וירוס קספרסקי והסרתי את הנורטון. כשאיתחלתי את המחשב והמחשב עלה מחדש הוא כתה לי את זה: http://img310.imageshack.us/my.php?image=16gm1.png מה אני עושה??? בבקשה תצילו אותי מזה אני לא יודע מה הולך לי במחשב. תודה לעוזרים!!
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כנראה איזה בעיה בהתקנה,תנסה להסיר ולהתקין שוב.לגבי ההודעה השניה ,תריץ איזה AD AWARE.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים נראה כאילו לא הסרת כמו שצריך את הנורטון, ורכיב שלו שנועד לחסום סקריפטים זדוניים חוסם את בודק הסקריפטים של קספרסקי. באתר של סימנטק יש הוראות להסרה מלאה של NAV, נסה לפעול לפיהן.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אני לא ממש חזק באנגלית אתה יכול להסביר לי פחות או יותר מה לעשות?(אני הסרתי את הנורטון מהוספה/הסרה של תוכניות לא מבין מה הבעיה).
פורסם 2006 בינואר 619 שנים הסרה משם אף פעם לא מסירה את כל נורטון. התהליך שונה מגירסה לגירסה - אז איזה נורטון היה לך?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אז אתה בבעיה...היה לי אותה בעיה לפנישנפטרתי מהנורטון.אתה צריך להכנס או לאתר של קספרסקיאו לשל נורטון לחפש את השגיאה והם יסבירו לך איךלהסיר באמת את הנורטון,שני האנטי ווירוסיםלא הולכים טוב ביחד.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אז מה אני יעשה עכשיו?אני יכול לעשות שיחזור מערכת למתי שהיה לי נורטון...להסיר אותו נורמאלי(אתה יכול לעזור לי בזה?)ואז להתקין קספרסקי מחדש...?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים תוריד את הקובץ הזה מהאתר של סימנטק, תריץ אותו ותעקוב אחרי ההוראות. הוא אמור להסיר לגמרי את NAV 2004. אם התקנת את 2004 על גירסה קודמת, יתכן שתצטרך לבצע פעולות נוספות אח"כ.בהצלחה. As always, should you get caught or captured, the secretary will disavow any knowledge of your action.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר תוריד את הקובץ הזה מהאתר של סימנטק, תריץ אותו ותעקוב אחרי ההוראות. הוא אמור להסיר לגמרי את NAV 2004. אם התקנת את 2004 על גירסה קודמת, יתכן שתצטרך לבצע פעולות נוספות אח"כ.בהצלחה. As always, should you get caught or captured, the secretary will disavow any knowledge of your action.מזה אומר?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים בדיחה. מהסידרה משימה בלתי אפשרית. בעברית, אם תנסה את זה והמחשב שלך יתפוצץ וישרוף לך את כל הבית, אל תאשים אותי.אגב, מתברר שגם קספרסקי שמעו על זה. גם הם מציעים הסרה בעזרת התוכנה של סימנטק, אבל אם זה לא עוזר, יש להם הצעות נוספות:http://www.kaspersky.com/faq?chapter=170709728&qid=148845452
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אופס. הקישור הנכון:ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/linked_files/tsgen/SymNRT.exe
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מה לא עזר? מה ניסית? מה קיבלת כשניסית את מה שניסית?את ההוראות של קספרסקי גם ניסית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.