פורסם 2006 בינואר 619 שנים שלוםקניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלוהתקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שליויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן?וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר חח טוב יאללה התלהבתם עכשיו זה בסדר מי שאין לו מה להגיד כמו eXploZion שלא יגיבחלאס עכשיו תהיו רציניים
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר מה קשור ואורז מי מדבר פה על ווארז?תקרא טוב את השאלות איפה אתה רואה ווארז?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כנס לאתר www.battlefield2.com (מן הסתם) ותוריד משם את הפאטצ' לגרסא של BF2 ואם יש לSF אז גם לSF כי אני לא יודע אם יש כי אין לי תחבילה,בכל מקרה העדכון לוקח הרבה זמן ויכול להיות שיש לך תבעייה בגלל שלא התקנת תפאטצ' (בעיה ידועה שהפאטצ' תתקן).ובטלפילד באמת לא משחק שסתם משחקים אתה צריך ליצור חשבון,אתה יוצר אותו דרך המשחק עצמו שאתה נכנס הוא יתן לך אפשרות ליצור,אני מציע לך לקרוא לחשבון בכינוי שאתה רוצה כי אני לא ידעתי שהחשבון זה הכינוי שלך ואחרי שעליתי 2 דרגות ועוד הייתי ניובי אז לקח לי שבוע ובסוף החלפתי חשבון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.