פורסם 2006 בינואר 619 שנים kelis - trick me נבדק על סאב מקצועי של 12" ונמצא כאחד השירים עם הבאס הכי חזקEve feat Gwen Stefani - Let Me Blow You're MindHouston Feat I-20, Chingy & Nate Dogg - I Like That שמעתי באוטו עם סאב-חבל על הזמןJoe Budden - Pump It Up Lil' Flip - Rollin' On 20'sSnoop Dogg feat. Pharrell - Drop It Like It's HotLL Cool J Ft Amerie - ParadiseCiara ft. Petey Pablo - GoodiesMariah Carey - It's Like That(Feat Jermaine Dupri & Fatman Scoop)Ciara - 1, 2 Step Feat. Missy ElliottThe Game - Hate It Or Love It (Feat. 50 Cent)J-Kwon Feat. Petey Pablo & Ebony Eyez - Get XXX'dKoRn Feat. Xzibit - Fight The PowerDirtbag - Here We GoBlack Eyed Peas - Audio Delite At Low FidelityAven - All I Want (Ferry Corsten Remix)
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כמעט כל דבר שRed Hot Chili Peppers עושים.Yes - Yours is no DisgraceYes - Roundabout (בס מטורף לחלוטין)Led Zeppelin כמעט הכל...בכלל, Yes להקת בס מעולה.גם לKing Crimson יש בסים מעולים.אין לי כוח עכשיו להיזכר בשמות של השירים. פשוט תכיר את הלהקות... ^^אה, כמובן! Queen - Another One Bites the Dust
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר כן קניתי סאב ונחפש את התוכנה אבל השכן כבר פעם אחת הזמין ניידת מה הוא רוצה ממני הוא אחד המציקים
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כן קניתי סאב ונחפש את התוכנה אבל השכן כבר פעם אחת הזמין ניידת מה הוא רוצה ממני הוא אחד המציקיםאתה יודע שכל עוד אתה משמיע את זה בשעות שמותר מוזיקה חזקה המשטרה לא יכולה לעשות לך כלום?מה שכן, אתה יכול להגיש נגדו תלונה על התרדה...ובשירים של cascad יש באס חזק...
פורסם 2006 בינואר 619 שנים link=topic=160817.msg1359257#msg1359257 date=1136574882]אתה יודע שכל עוד אתה משמיע את זה בשעות שמותר מוזיקה חזקה המשטרה לא יכולה לעשות לך כלום?מה שכן, אתה יכול להגיש נגדו תלונה על התרדה...ובשירים של cascad יש באס חזק...ותקן אותי אם צריך :אסור לנגן מוסיקה בין השעות 2-4 בצהרים ומהשעה 11 בלילה עד הבוקר ?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים eagles - hotel california בהופעה חיה, מבחן הבאס המושלם. פשוט קטע לא נורמאלי מההופעה שלהם כשהם התאחדו מחדש. קוראים לאלבום של זה Hell freezes over. עם וואן שוויקרט JR4 הגברה שפורפרתית של VAC וההופעה הזאת, פשוט נכנסתי לאקסטזות. הבאס של הרמקול הזה שמצויד בזוג אלמנטים לתחום הנמוך פשוט העיף אותי לעולם אחר (או שעליי לומר אולם אחר? ). מתחיל שקט ורגוע, וברגע שהבאס נכנס, אתה תהייה בעננים. קטע יותר חזק מזה לא תצליח למצוא בשום שיר שהוא לא מוזיקה שחורה (ששם יש פשוט באס אלקטרוני מוגזם בטירוף, ולא באס שנובע מכלי כלשהו). Anatoli.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים ותקן אותי אם צריך :אסור לנגן מוסיקה בין השעות 2-4 בצהרים ומהשעה 11 בלילה עד הבוקר ?12 לא 11
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה כתוב בחוקים או מה? כי אם יזמינו ניידת מה אני אגיד? כמה חברים בHWZONE כתבו שמותר?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים השוטרים יכולים לבקש ממך להנמיך את הווליום אבל אתה לא צריך לעשות את זה והם לא יכולים לעשות לך כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.