עבור לתוכן

נינטנדו מצליחה מאוד במכירות של הDS

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שזה מפתיע מישהו. עם כל הכבוד לpsp (ויש כבוד, פעם אחרונה ששמעתי גם היא מוכרת לא רע) הDS יותר זולה ויש לה מבחר מצויין של משחקים.

פורסם
  • מחבר

תיראה ליפני שהPSP יצא אני והרבה אחרים חשבנו שסוני הולכת לזמבר את נינטנדו

סך הכל הPSP יותר חזק טכנולוגית באופן משמעותי מהנינטנדו DS היה לו תמיכה מאוד חזקה

והמישחקים הראשונים של הDS לא קיבלו ביקורות באמת טובות

הDS בהתחלה נחשב לגימיק והיו שמועות על GB חדש שיהיה דומה לPSP

אבל הכשיו ביגלל כמה טעויות של סוני וכמה הצלחות של נינטנדו הDS בתנופה מאוד גדולה ובמכירות המישחקים מנצח בינתים בגדול

אז אותי זה כן מפתיע סך הכל כתבי המישחקים לא תמכו בהתחלה בDS

פורסם

יהיה גיים-בוי חדש, נינטנדו אמרו עוד בהתחלה שהDS הוא קונסולה שלא קשורה לסדרת הגיים-בוי, אלא עוד קונסולה ניידת שחלק מהמטרה שלה היא לבדוק כל מיני טכנולוגיות (מסך מגע, WiFi...) שיכולות לשמש קונסולות ניידות אחרות.

ד"א, כרגע רצות שמועות על זה שעוד כמה חודשים תצא גרסא חדשה לDS (מבינת עיצוב, לא טכנולוגיה).

פורסם
  • מחבר

יהיה גיים-בוי חדש, נינטנדו אמרו עוד בהתחלה שהDS הוא קונסולה שלא קשורה לסדרת הגיים-בוי, אלא עוד קונסולה ניידת שחלק מהמטרה שלה היא לבדוק כל מיני טכנולוגיות (מסך מגע, WiFi...) שיכולות לשמש קונסולות ניידות אחרות.

ד"א, כרגע רצות שמועות על זה שעוד כמה חודשים תצא גרסא חדשה לDS (מבינת עיצוב, לא טכנולוגיה).

למה לנינטנדו ליצר GB חדש בזמן הקרוב שהDS מצליח כל כך?

אני לא חושב שהם חושבים ליצר GB חדש בשנתים הקרובות לפחות לא כל עוד הDS מצליח כל כך

פורסם

אמרתי בזמן הקרוב?

אמרתי שהם אמרו שהDS לא קשור לסדרה של הגיים-בוי, ושהם הודיעו שימשיכו להיות עוד גיים-בוים חדשים ללא קשר לDS.

ולנינטנדו יש סיבה מעולה לייצר עוד גיים-בוי בנוסף לDS, והסיבה היא כסף.

הרי אתה יכול לראות שאפילו כשיצא הGB micro (הדיי מיותר למען האמת, עכשיו שיש את ה GB SP), אנשים קונים אותו. והרי אין בו כמעט שום שינוי.

פורסם
  • מחבר

הGB micro הוא מכשיר ל"מעצבי שער" וחוץ מיזה הוא לא טכנולוגיה אחרת

שסגה בזמנו עשתה טעויות כאלה-32X -סגהCD-סטורן זה עלה להם ביוקר וביגלל זה הדרימקסט הפסיד בגדול למרות שהיה מכשיר מעולה+מישחקים

מאוד טובים לזמנו

פורסם

זה נכון מאוד, אני מאוד מקווה שכל החברות למדו מהטעויות של סגה לא לשחרר יותר קונסולות מאשר אתה יכול לתמוך בהן. לכן נראה לי שגם אם נינטדו התכוונו בעבר שהDS יהיה משהו זמני עד הגיימבוי הבא לא נראה לי שהם הולכים כל כך בקרוב להוציא אותו לגמלאות. עדיין יוצאים משחקים אפילו לGBA כך שהסיכוי שהם ירצו להחזיק 3 קונסולות ניידות במקביל נראה לי קלוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים