עבור לתוכן

בעיה במשחק FEAR

Featured Replies

פורסם

התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ).

לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים.

האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק?

מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.

פורסם

התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ).

לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים.

האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק?

מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.

לא רק לך... אתה יכול להסתכל במפרט שלי, גם אצלי הוא מקרטע.

פורסם

שמע אני מריץ אותו עפ פילטרים 4X8 על 1024 והגדרות לא הכי גבוהות אבל מעל הממוצע והוא פועל לי על 57FPS ממוצע

אין לך מה להריץ אותו הכי חזק כי להגיד לך בלאן פארטי שהיה לא מזמן הי מחשב ב13000 שקל והדגימו בו פיר אני וחבר שלי

לקחנו לידינו והפעלנו את המשחק הכי חזק SUPER יענו אין יותר מזה וזה פעל על 80% מתחת ל 24FPS הכרטיס מסך היה 7800GTX

ד"א יש לי x800xl עם אוברקלוק של 10% וזה פועל מצוין

הבעיה שלך שהכרטיס מתחמם ורק בהתחלה הוא עובד כמו שצריך

פורסם

אצלי אני משחק על הכי גבוה 1024x768 בלי פילטרים (לא רואה צורך)

ועובד חלק..

גם יש בדיקה בתוך המשחק והיה לי מעל 60% מעל 45fps ובין 25 ל45 היה לי 40%

המינימום היה 29 וזה היה רק %1

לא זוכר ת'מקסימום..

פורסם

חברה אל תהיו מוטרדים אם המשחק לא פועל לפי דרישתכם כי זה ברור לחלוטין שהמפתחים

התעצלו עם האלגוריתם של המשחק , זה ברור לגמרי שהוא לא יעיל כי בבנצ'ים ברחבי העולם הוא לא עובר את ה34 fps

עם x1800xt 512 מגה בייט...ודוגרי זה חבל אתה רואה משחקים שנראים נפלא כמו האלף לייף 2 שלא חייבים כרטיסי על מטורפים-

ושם אתם רואים עבודת מפתחים ראויה לשבח!

פורסם

חברה אל תהיו מוטרדים אם המשחק לא פועל לפי דרישתכם כי זה ברור לחלוטין שהמפתחים

התעצלו עם האלגוריתם של המשחק , זה ברור לגמרי שהוא לא יעיל כי בבנצ'ים ברחבי העולם הוא לא עובר את ה34 fps

עם x1800xt 512 מגה בייט...ודוגרי זה חבל אתה רואה משחקים שנראים נפלא כמו האלף לייף 2 שלא חייבים כרטיסי על מטורפים-

ושם אתם רואים עבודת מפתחים ראויה לשבח!

מסכים איתך חלקית.

נכון אלף-לייף 2, לדעתי יש לו את המנוע הגרפי הטוב ביותר, כולל את הפיזיקה גם.

הבעיה ב-FEAR, היא הדגש של המפתחים ב-AI, לעומת כל המשחקים בשוק,

הסיבה הזאת לוקחת פשוט את כל המשאבים של המעבד! ת'אמת ב-FEAR, לפעמים יש תחושה שמשחקים,

נגד מישהו ברשת מרוב תיחכום האויבים. :-\

פורסם

מסכים איתך חלקית.

נכון אלף-לייף 2, לדעתי יש לו את המנוע הגרפי הטוב ביותר, כולל את הפיזיקה גם.

הבעיה ב-FEAR, היא הדגש של המפתחים ב-AI, לעומת כל המשחקים בשוק,

הסיבה הזאת לוקחת פשוט את כל המשאבים של המעבד! ת'אמת ב-FEAR, לפעמים יש תחושה שמשחקים,

נגד מישהו ברשת מרוב תיחכום האויבים. :-\

אם במקרה קראת את הכתבה בגיימר היית מבין שה AI שלך הוא ארועים מתוסרטים מראש...שלא צריכים שום כח עיבוד מוגזם...

בטח לא יותר מהאלף לייף או פאר קריי שגם שם יש אירועים מתוזמנים ובפאר קרי האויבים באמת חכמים...

אין מה לעשות מפתחי fear התעצלו במובן של אלגוריתם לא יעיל, מה שגורם לFPS נמוכים יחסית ולקרטועים לא הגיוניים במערכות HIGH END

פורסם

אם במקרה קראת את הכתבה בגיימר היית מבין שה AI שלך הוא ארועים מתוסרטים מראש...שלא צריכים שום כח עיבוד מוגזם...

בטח לא יותר מהאלף לייף או פאר קריי שגם שם יש אירועים מתוזמנים ובפאר קרי האויבים באמת חכמים...

אין מה לעשות מפתחי fear התעצלו במובן של אלגוריתם לא יעיל, מה שגורם לFPS נמוכים יחסית ולקרטועים לא הגיוניים במערכות HIGH END

הה?

מה ההתלהבות מה AI של FAR CRY? הוא נוראי! של FEAR +COD2 הרבה יותר טוב.

קיצור עזוב את זה...

המנוע הכי יעיל כרגע לדעתי זה של COD2...שאפשר לשחק בהגדרות גבוהות גם במחשבים לא משהו...

מנוע ה SOURCE מעצבן אותי! ברגע שאתה מגיע לאיזור פתוח קצת עם עוד כמה דמויות-יש FPS DROP עצבני! הכי נוראי זה ב DODS-פשוט קשה לשחק ככה!! לא משנה אפילו שאני מוריד ת'הגדרות לנמוך-עדיין זה קורה החרא הזה!

ב F.E.A.R -העניינים טובים יותר כי המפות סגורות.... אבל הכי נוראי [וזה לא רק במשחק הזה] זה שברגע שאני משתמש ב SURROUND 5.1 יענו EAX.... הביצועים יורדים כלכך!!! ב FEAR זה נוראי...וב BF2 זה הכי נוראי!

אני לא מבין! יש לי AUDIGY 2 ZS לחינם??? זו אשמת CREATIVE? או אשמת המשחק?

פורסם

כמו שאמרתי אשמת המשחק...לא רק אני חושב ככה משחק שדורש כל כך הרבה משאבים ולא יוצר פריצת דרך הוא משחק עם אלגוריתם לא יעיל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים