עבור לתוכן

GUILD WARS-חוויות משחק ודעה על המשחקי אונלין.

Featured Replies

פורסם

אובכן אחרי שקראתי את החוברות המצורפות והמושקעות, התקנתי את המשחק ו.. WOW עולם יפה, גדול, הרבה שחקנים, הכול זז ורץ ממש חיים תוססים.

בהתחלה תאמת היה קצת מסובך בקטע של איך עושים זה מאיפה משיגים את זה. בתור גיימר שאוהב לטעון נשק ולהתחיל לרסס ומידי פעם לזרוק פצצה זה מורכב יותר,אולם אחרי 20 דקות ואחרי ששאלתי אנשים אחרים שאלות סף הכול הבנתי הכול.האנשים במשחק לפחות אלה שפגשתי די אדיבים (יחסית לגיימרים ישראלים,זה הבדל של שמיים וארץ),מוכנים להסביר ואפילו ללכת איתך ולהראות לך,רק תשאל והם יענו מוכנים ושמחים לקבל שחקנים חדשים ולא מנוסים.עם הזמן חקרתי את העולם קיבלתי משימות ואני חייב לציין שהעולם באמת גדול,יפה ומגון.המשימות עצמם זה לך לשם, הרוג את זה, תביא את זה, לפחות זה עד עכשיו.אתם יכולים להגיד "מאוד מעניין" אבל,חבר'ה הדרך שבה עושים את המשימות הרבה המעניינת,אוספים עוד חברה וביחד יוצאים למשימה,אין אנשים שלא עוזרים כולם בשביל כולם ואחד בשביל כולם-מעולה,אין קריאות NOOB אין השמצות-רמה.באחת המשימות רשמתי שאני צריך 3 שחקנים לעזרה במשימה, באופן אקראי 3 שחקנים אישרו את הבקשה שלי ויצאנו לדרך,המשימה הייתה קשה,מאוד,אבל הצלחנו.ומה שהכי הפתיע אותי זה שבסופו של דבר דיברנו קצת מאיפה אנחנו בני כמה,כמה זמן משחקים, ואז כשהתברר כשאני מישראל שחקן מדנמרק שאל אותי האם ראש הממשלה עדיין בבית חולים,וכך התפתחה לה שיחה,אנחנו עומדים ומדברים-תענוג..(כמובן שחבר'ה כאלה הוספתי לרשימת החברים :) )

כמו כן יש מוכרים שמהם אפשר לקנות נשקים חפצים בגדים כמו כן גם אפשר לסחור בין שחקנים,באמת דבר שמכניס אותך לאווירה של בתוך. המשחק לא מקרטע (1.5 מגה) עובד 98% חלק.

אובכן בתור אחד שלא חובב משחקי אונלין אני חייב לציין שהתחום הזה לא סתם תופס תאוצה,משחקים כאלו מאפשרים הנאה,שיתוף פעולה,ומקום מפגש עם אנשים חדשים.המשחק עולה 240 שקל,בתור אחד שרק מוריד משחקים אני אומר לכם שזה שווה קניה!!

נ.ב שחקנים שרוצים להצטרף אלי למשימות אשמח מאוד.

פורסם

יש לי שאלה !

בגדול אני אחד החולים של D2LOD רציתי לדעת האם יש דימיון בין השתיים כי כבר הרבה זמן אני מעוניין לחפש סיגנון שונה ביגלל שהגרפיקה ב LOD כבר צועקת ולצערי אני לא רואה חידושים אצלם אז... מה אתה יכול לומר לי על זה ?

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנתי את הקיצור,תתן לי את השם המלא :nixweiss:

פורסם

DIABLO 2:) LOD

פורסם
  • מחבר

כעיקרון הסגנון אני חושב דומה,אתה לוקח משימות מאנשים, עושה אותם בקבוצה, יש חפצים,מוכר קונה.רק כמובן ה עולם הרבה יותר ענק כמו כן הכול בתלת מימד אי אפשר להשוות את הגרפיקה בין שני המשחקים,כמו כן אני לא יודע אם בדיאבלו יש ערים שהם כמו מקום מפגש,שבהם סוחרים, מדברים עם שחקנים וסתם רוקדים (כן רוקדים).אני חושב שתאהב אותו.

חשוב להדגיש שאף פעם לא שיחקתי בדיאבלו.כך שאם אתה רוצה להשוות גורמים ספציפים אתה מוזמן לשאול.

פורסם

הקבוצה הישנה שלי מדיאבלו עברה ביחד לשחק בGW (אני חיכיתי שיגיעו עותקים לארץ) ואחרי חודש הם כולם הפסיקו לשחק. (לפני שאני קניתי עותק)

בהתחלה כולם אמרו שהמשחק מדהים (והבנות נראות מעולה ;D) אבל מהר מאוד מגלים מספר דברים:

אחרי כמה זמן, המפלצות מאוד קשות בצורה פשוט לא כייפית.

ההגבלה לדרגה 20 גורמת לזה שמהר מאוד אין לך איך לפתח את הדמות וחצי מהכיף (לפחות בהשוואה לדיאבלו) זה לעלות דרגות.

קרבות עם שחקנים אחרים זה כאב ראש אחד גדול בגלל שבמשחק הזה לחפצים אין כמעט חשיבות, כמעט הכל תלוי בכישורי המשחק שלך.

פורסם

שחקתי ב- Beta של המשחק ואני חייב להודות שזה אחד המשחקים המדהימים שיש!!... אני ממש אהבתי אותו וגם המשימות שם ממש כיפיות והסביבה מדהימה!!! אני מת לקנות את המשחק אבל לצערי אין לי כסף :(

פורסם
  • מחבר

תיראה, היה לי קרב אחד מול דרקון גדול,ניסיתי להביס אותו עם שחקנים אחרים בערך 7פעמים ולא הצלחתי,כול החוכמה זה להבין איזה קסמים משפיעים יותר על היריב, למשל אם אתה אלמנטליס שהתחום החזק שלו זה קסמים קרב מול שחקן שמקצועו לקחית אנרגיה,יכולה להיות מאוד קשה כיוון שהצד החזק שלך לא פועל טוב,לכן חשוב ליצור שחקן עם קסמים שיתאימו לאותו קרב למשל אם היה אלמנטליס ומקצוע שני היה קשת אז היו לך סיכוים הרבה יותר טובים לנצח כיוון שהיית נלחם ממרחק. איך יודעים מה מתאים? ניסיון..

לגבי החפצים, חלק מהחפצים הם סתם חפצים,אבל! אפשר למכור אותם ולקבל עליהם כסף כדי לקנות למשל אריגים כדי שסוחר שמוכר בגדים יעשה לך חליפה,מגפים,מכנסים בעלי מגן יותר טוב. לכן חפצים שלא משפיעים ישרות על הקרב משפעים בצורה עקיפה כמו כסף לקניית ציוד לוחמה שאת הכסף אתה משיג על ידי אותם חפצים.

לגבי הרמה,נכון זהו מן חיסרון המשחק אולם יצאו חבילות הרחבה, שכמו ב WOW שירחיבו את זה.חוץ מזה אם משהו מסיים את כול הרמות הוא יכול להצטרף לקבוצה ולהילחם מול קבוצות אחרות בעולם,ואולי להופיע באתר של מהמשחק ברשימת הכי טובים (הנה עוד אתגר). :)

פורסם

יש לי שאלה !

בגדול אני אחד החולים של D2LOD רציתי לדעת האם יש דימיון בין השתיים כי כבר הרבה זמן אני מעוניין לחפש סיגנון שונה ביגלל שהגרפיקה ב LOD כבר צועקת ולצערי אני לא רואה חידושים אצלם אז... מה אתה יכול לומר לי על זה ?

חלק נכבד מהצוות שפיתח את diablo2 עבד על המשחק הזה, ולפיהם, gw הוא בעצם מה שהיה יוצא אם בליזארד היו מוציאים את diablo3.

היתרון של המשחק הזה הוא שלמרות שהוא המונטי, אין צורך לשלם כל חודש מחדש.

רק מידי חצי שנה יוצאת חבילת הרחבה שאותה ניתן לקנות וכך יתווסף עוד תוכן למשחק.

ואפילו אם לא קנית את החבילת הרחבה, עדיין תוכל לשחק במשחק, רק לא להשתמש בתוכן החדש (חפצים/משימות וכו').

פורסם

^^

זו לפחות היתה התאוריה.

בפועל מעולם לא יצאו חבילות הרחבה (נדמה לי שכבר היו צריכות לצאת שתיים) והשחקנים "תקועים" כבר שנה בלי אפשרות להתקדם.

פורסם
  • מחבר

המשחק יצא בערך ב מאי שנה שנה שעברה לכן לא יכלו להיות 2 חבילות הרחבה אלא רק אחת שתצא ברבעון 1 השנה.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/preview_6134551.html

תקרו את הפיסקה הראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים