פורסם 2006 בינואר 619 שנים נרשמתי באתר והכנסתי את אותו הדבר בתוכנה (משחק)וזה לא עובד כאשר אני עושה לוגין
פורסם 2006 בינואר 619 שנים עבדכם הנאמן בדק באתרים בחול וגילה ש-:הם עושים עידכון למשחק!!מחר בבוקר הם חוזרים ומתקנים כמה באגיםבהצלחה!
פורסם 2006 בינואר 619 שנים עכשיו תרקוד, עבד סתם תודה אבל יש לי שאלה- כדי להתקדם בנשקים צריך להתקדם בניקוד?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים בעיקרון כשעולים רמות אמורה להיות האפשרות לקנות נשקים חדשים!אבל זה לא פעיל עדיין.....כשהגרסה המלאה תצא אז רק יהיה אפשר לקנות נשקים
פורסם 2006 בינואר 619 שנים לפי מה שהבנתי כשתצא הגרסה המלאה אז ההרשמה תיסגר, ואלא שהיו רשומים עוד בבטא ימשיכו לשחק כאילו קנו את המשחק, אני צודק?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים לפי מה שהבנתי כשתצא הגרסה המלאה אז ההרשמה תיסגר, ואלא שהיו רשומים עוד בבטא ימשיכו לשחק כאילו קנו את המשחק, אני צודק?במאה אחוז!!!קראתה בפורום שלהם?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים OK המשחק חזרהוא לא מתקרב לBF2 באיכות אבל חביב ביותרוגם אני מחשחק 5 דקות וחוטף מכול הכוונים, המקשים גם מקשים חבלז
פורסם 2006 בינואר 719 שנים OK המשחק חזר הוא לא מתקרב לBF2 באיכות אבל חביב ביותר (לא אמרתי שהאיכות יותר טובה רק אמרתי שהוא מאוד דומה) וגם אני מחשחק 5 דקות וחוטף מכול הכוונים, המקשים גם מקשים חבלז (אתה חוטף כי אתה עוד לא התרגלתה למשחק )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.