עבור לתוכן

מחפש כבר שנים תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

חברים אתם חייבים לעזור לי ואני פונה לכול חובבי האסטרטגיה אז ככה לפני כמה שנים בערך 5 או6 שיחקתי במישחק אסטרטגיה היחידי שבאמת אהבתי ואני לא זוכר איך קוראים לו אני רק יכול לתאר לכם אותו ואם מישהו איזה צדיק זוכר שירשום את השם .....היה למשחק שם עם משהו כמו war game אני רק זוכר שיכולתם לבחור או צבא של חיילים או מין רובוטים וחלליות כאלו יש במפות ים ויבשה בתור חיילים הייתי מציב סוללות של טילים נגד הרובוטים ולרובוטים גם היו מין רובוטים ענקיים שיורים טילים וחלליות שמפטרלות ,יכולתי גם לבנות ספינות טילים שהיו מפליגות קרוב לבסיס של הרובוטים ומשגרות עליהם טילים אאה היו לי גם טנקים ....בקיצור שנים אני מחפש את המשחק הזה אם למישהו יש תשובה אז תודה תודה תודה..... :s05:

פורסם
פורסם

ואאאאאאאאאאיייי נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר וגם אני מת על המשחק הזה! אוף אני חייב להיזכר בשם!

פורסם
  • מחבר

לא אחי זה לא starcraft זה הרבה יותר פשוט בלי כל הגרפיקה היפה והתמונות מבט מלמעלה פשוט וחמוד חיילים ורובוטים אני חושב שיש למשחק הזה איזה 6 או 7 שנים יכולתי לבחור בהתחלה חיילים או רובוטים מין חלליות וחייזרים אולי אני חושב......והיתה שם יבשה עם ים ומין נהרות כאלו שהיו חוצות את היבשה ויכותי להשיט בהם ספינות קרב היה גם מסך בשלג.....מיתחת לחייל או לתנק או למבנה או לכל דבר היה לך מין גרף אדום שהיה מראה לך כמה חיים נשארו לך ...

פורסם

RED ALERT?

נו באמת אין לך בושה??? :silly: מי לא היה זוכר את red alert? וגם אין שם רובוטים!

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו יש שם רובוטים משחק דומה אבל זה לא זה במשחק שרני מתכוון היו חיילים רגילים עם מדים ירוקים ורובוטים ענקיים שמשגרים טילים ויורים אבל זה מאוד דומה רק בלי התמונות הגדולות היית רואה רק מבט מלמעלה.....

פורסם
  • מחבר

אח שלי אתה גדול אוהב אותך איך מצאת את זה אחי סגרתי מעגל זה משחק שהייתי משחק בצבא אני מחפש כבר שנים אם יש לך או למישהו גם לינק או מקום להורדה אני מודה לכם ......

פורסם

לא מצאתי את המשחק בדה אנדרדוגס, אז כנראה שהחברה לא ויתרה על הזכויות ככה שלינק לא תוכל לקבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים