פורסם 2006 בינואר 519 שנים עוד מעט אעלק...יש לכולכם עוד שנה וחצי לפחות עד שהDX בכלל יכנס לשוק כמו שצריך....כן בטח תחשוב כמו שהרבה אנשים שקנו ת7800 חשבו עוד שנה וחצי בטח רוב המישחקים יהיו כבר בDX10
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מצטרף....לדעתי הכניסה של הDX10 תתרחש כבר באמצע 2007 אם לא אחרי.....בקשר לשיפורים אני לא יכול להגיד כלום.......לך תדע....
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מצטרף....לדעתי הכניסה של הDX10 תתרחש כבר באמצע 2007 אם לא אחרי.....בקשר לשיפורים אני לא יכול להגיד כלום.......לך תדע.... DX10 יוצא השנה ואתם חושבים שרק באמצע 2007 יהיו מישחקים שתומכים בו לי עדין יש "זיכרון כואב" מהתקופה שהDX9 ניכנס והרג לי ת8500 שהיה מאוד חזק לזמנו אני ראיתי ת8500 גוסס מישחק אחרי מישחק :'( כמו שהרבה יראו ת7800 גוסס שהDX10 יצא
פורסם 2006 בינואר 519 שנים דוגרי אי אפשר לדעת כלום הכל השערות!נכון,אלה ספיקולציות על סמך ההיסטוריה של הDXים וגם תישאל את עצמך מה כבר הם יחדשו שם?DX10 יוצא השנה ואתם חושבים שרק באמצע 2007 יהיו מישחקים שתומכים בו לי עדין יש "זיכרון כואב" מהתקופה שהDX9 ניכנס והרג לי ת8500 שהיה מאוד חזק לזמנואני ראיתי ת8500 גוסס מישחק אחרי מישחק כמו שהרבה יראו ת7800 גוסס שהDX10 יצאבזמן שיצא DX10 הכרטיס הזה יהיה מלא לא הכי טוב הוא יהיה MID
פורסם 2006 בינואר 519 שנים טוב Stone Cold שתוק כבר, אתה סתם מטעה אחרים בניחושים שלך..לא אתה ולא אף אחד יודעים בדיוק מתי זה יקרה ומה יקרה בדיוק אז פשוט אל תגיב.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים ראסמי....גוסס...תעשה לי טובה נו...הג'יפורס 4 שלי מריץ עדיין משחקים על הגדרות נמוכות כן....אבל עדיין.....אז ה7800 יחזיק לפחות עוד שנתיים....וזה לא שישר כשהDX10 יצא יצאו אלפי משחקים פי 1000 יותר טובים וכרטיסים הרבה יותר משוכללים תוך חודש.....זה יקרה בתהליך של לפחות שנה....וגם זה לא בטוח......
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר טוב Stone Cold שתוק כבר, אתה סתם מטעה אחרים בניחושים שלך..לא אתה ולא אף אחד יודעים בדיוק מתי זה יקרה ומה יקרה בדיוק אז פשוט אל תגיב.למה דיבור כזה בשביל זה יש פורום בשביל לדון בנושאים_________________________________________צריך לחכות ולראות מה יהיה אי אפשר לחזות תעתיד הכל על סמך העבר
פורסם 2006 בינואר 519 שנים נכון אי אפשר.....אבל אני ממש לא חושב שהכל יעבור לDX10.....כולם יודעים שלכל העולם יש DX9 ורק מעטים יחליפו ברגע שהDX10 יבוא.....אז יקחו את זה בחשבון בטוח....
פורסם 2006 בינואר 519 שנים ובגלל זה אני מתעצבן, הוא סתם מטעה אנשים שלא מבינים.. כשהוא בעצמו לא יודע כלום.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים טוב Stone Cold שתוק כבר, אתה סתם מטעה אחרים בניחושים שלך..לא אתה ולא אף אחד יודעים בדיוק מתי זה יקרה ומה יקרה בדיוק אז פשוט אל תגיב.קודם כל אני לא עברתי על אף חוק בפורום ואני לא ישתוק כי אתה לא מסכים היתי אני לא איזה חבר ליכודחוץ מיזה אני לא אמרתי שאני יודע אני אמרתי ואומר את מה שאני מעריך וזה ליגיטימי לגמרייש לך בעיות לך לפסיכולוג אני לא השם בבעיות שלך
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אתה בטוח לא השם.. השם נמצא בשמים..ובלי קשר לחוק (שד"א צריך להוציא חוק שכזה אם אתה מזכיר לי), אתה מטעה אנשים.. ואין לי שום בעיה, חוץ מהשגיאות כתיב שלך.עריכה: נזכרתי גם שלא ראיתי בשום מקום שאתה כותב שאתה חושב או מעריך שזה מה שיקרה, את כל ההודעות שלך ניסחת בתור עובדות.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים תיראה אתה מעריך שהתמיכה בDX החדש יגיעה רק עוד הרבה זמןאני מעריך שהוא יגיעה בפחות זמן אז אני בעצם מטעה אנשים ואתה לא?אולי אתה עובד במיקרוסופט במחלקה שמפתחים בה תDX ואני לא יודע מיצתעראני לא יודע מה יהיה בסוף וגם אתה לא אז בימקום לילחם איתי תגיד תערכה שלך ותן לי להגיד את שלי בשקט ובלי מילחמות מפגרותאו שאתה רוצה לילחם למי יש...יותר גדול ומילחמות מפגרות דומותעריכה-ציתות-נזכרתי גם שלא ראיתי בשום מקום שאתה כותב שאתה חושב או מעריך שזה מה שיקרה, את כל ההודעות שלך ניסחת בתור עובדות.במיקרה כזה אני באמת מטומטם וזה לא היה בכוונה ואני מיתנצל
פורסם 2006 בינואר 519 שנים למה דיבור כזה בשביל זה יש פורום בשביל לדון בנושאים_________________________________________צריך לחכות ולראות מה יהיה אי אפשר לחזות תעתיד הכל על סמך העבראפשר ועוד אך!הכל הפרדיקשין מבוססים על העבר ההיסטורים רק מלמדת לעתיד ובגלל זה אתה גם לומד/למדתה היסטוריה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.