עבור לתוכן

מתי יוצא DX10???

Featured Replies

פורסם

מתי יוצא DX10??

משהו יודע או שעוד לא יודעים??

• תגובות 101
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא אמור לצאת ביחד עם WINDOWS VISTA... שיצא בסוף השנה הזאת...

ולא יצאו משחקים מייד ל DX10... זה יקח זמן... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אהההה נכון!!

למי שלא יודע הDX10 צריך לצאת באותו זמן שהויסטה יוצא וזה אמור ליפגוע הרבה בביצועים של כרטיסי מסך שלא תומכים בו חומרתית

מה זה אומר??

אבל כרטיסי המסך של ה DX9 הנוכחיים יוכלו להריץ משחקים של DX10???

פורסם

אהההה נכון!!

מה זה אומר??

אבל כרטיסי המסך של ה DX9 הנוכחיים יוכלו להריץ משחקים של DX10???

די בטוח אבל הביצועים ירדו משמעותית ובחלק מהמישחקים לא תוכל להפעיל פילטרים ודברים דומים חדשים של הDX החדש

הכרטיס האגדי 9700 פרו החזיק יחסית המון זמן מעמד ביגלל שהוא גם היה מאוד חזק לזמנו וגם יצא בערך באותה תקופת זמן שהDX9 יצא

ותמך בו כמובן

כל הכרטיסים המיתחרים של ה9700 פרו שלא תמכו בDX9 "מתו" מיזמן וזה אמור לתת לך מספיק ידע על החשיבות של תמיכה בDX חדש

חומרתית מיבחינה של מישחקים כבדים מבוססי WIN

פורסם
  • מחבר

אההההההה הבנתי!!

תודה לך!!

כמה זמן אתה אומר יכול להחזיק כרטיס 6600GT שלא תומך עד שיהפוך ל כמו ה-FX5200 של היום???

פורסם

יש עוד זמן. אל תדאג.

דבר ראשון, לא בטוח שווינדוס ויסטה יצא בזמן, אפשרי שזה ידחה שוב |:

דבר שני, גם אחרי ש DX10 יצא, יקח זמן לעבור לגמרי. כמו במעבר בין DX8 ל 9

זה לא הלך ביום יומיים |:

פורסם

גם לי יש 6600GT אני אישית חושב שהוא יוכל להחזיק-למי שיהיה מוכן לוותר על הדברים החדשים

שנה וחצי מהיום אבל אני מתכנן קניה של מחשב חדש לגמרי בקיץ

דרך אגב היא אפשר לדעת בידיוק כי זה בידים של חברות פיתוח המישחקים ומיקרוסופט ביחד

ורק הם יחליטו מתי להזניח תתאימות מישחקים בDX9

פורסם
  • מחבר

תודה שעזרתה לי כי אני הזמנתי מחשב חדש עם 6600GT ולא ידעתי אם שווה בכלל לקנות או לחכות ל-DX10!

אבל שטויות!!

פורסם

תיראה ה6600GT עולה היום פחות מ1000 שקל אז זה לא יהיה נורא לשדרג אותו תוך שנה+- למי שצריך

יש כאלה שקנו 1800 ו7800 הם ביכלל מיסכנים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק הלכו להם 2500-3500 שקל בכלום

וגם שה DX10 יצא המחירים של כרטיסים האלה ירדו משמעותית לא??

פורסם

בדרך כלל מי שקונה כרטיסים יקרים כל כך יש לו עודף בכיס והוא חושב על ה שנה הקרובה ולא על עוד שנה וחצי וכמו שאמרתי בדרך כלל יש להם עודף כסף כך שאפשרות שדרוג זה אפשרי בקלות

פורסם

לפי הפעמים הקודמות עוד כמה חודשים ניראה את הנווידה וATI מכריזות כל אחת בזמנה על כרטיסי מסך תומכי DX10

וכל הדגמים של הכרטיסים כולל החלשים יתחילו ליתמוך בזה והמפץ הגדול הנוכחי בתחום יגמר לפי דעתי לכמה שנים

וזה שהמחירים של הכרטיסים ה"מיושנים"ירד זה בטוח אבל גם יפסיקו ליצר אותם

מה שכן שיתחילו לצאת הכרטיסים תצפה ליראות בגירסאות DX10-BOX בגדול מאוד על הקופסה

פורסם

עוד מעט אעלק...יש לכולכם עוד שנה וחצי לפחות עד שהDX בכלל יכנס לשוק כמו שצריך....

פורסם

כן אתה צודק הלכו להם 2500-3500 שקל בכלום

וגם שה DX10 יצא המחירים של כרטיסים האלה ירדו משמעותית לא??

מה זה על כלום? :bash:

הם יכולים לשחק בכל משחק על ההגדרות הכי גבוהות+פילטרים חלק ולמי שיש את הכסף אז למה לא אני לא מבין מה הבעיה פה?! :kopfpatsch:

הDX החדש יצא בסוף 2006 והרבה משחקים יתחילו לתמוך בו מQ1-2 של 2007 אבל אל תצפו ליותר מדי שינויים סף הכל כמה אפקטים שאפשר ליחיות גם בילדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים