עבור לתוכן

האם הפיירוואל sygate עדין רלוונטי?

Featured Replies

פורסם

בפיירוול אין שום רכיב שצורך עדכונים שוטפים (שימו לב שמאותה סיבה גם אין לו בכלל שום סוג של live-update). אפשר לעבוד עם הגירסה האחרונה עוד שנים רבות ועדיין להנות מהפיירוול הטוב ביותר.

שנים רבות? כמו חמש שנים? אחרי ש-Vista ייצא ויתפוס פופולריות? שום סיכוי שבעולם. אין ניצול חכם של 64ביט ו/או ייעול ב-multi-core או multi-cpu. תוך שנה מהיום אף אחד פה לא ימשיך לעבוד עם Sygate אם הוא יעקוב אחרי הדיבורים של מומחי האבטחה. לדעתי רוב אותם מומחים (שנגדיר אותם לצורך הדיון "חבר'ה עם התעדה סטנדרטית כלשהי של מומחה אבטחה" שהרי יש כמה תארים) יזנחו את Sygate לטובת משהו אחר כבר תוך חצי שנה. נחייה ונראה. אתם פשוט דוחים את הקץ, זה הכל.

אין שום סוג live update? אם עבדת עם Sygate Pro בוודאי היית יודע שיש שם פיצ'ר חמוד קטן שנקרא Signature Update. הוא מעדכן קובץ חמוד בשם trojan.dat. העדכון לא היה יום-יומי/אפילו שבועי כמובן, אולם בהחלט היה מתעדכן מדי פעם ולומד לזהות התנהגות של טרויאנים ספציפיים חדשים.

הייתי נשאר עם Sygate כמה שיותר זמן אך ורק אם כל אלטרנטיבה הגיונית אחרת (Outpost, ZA) היתה הרבה יותר איטית על המחשב שלי. לא קצת יותר איטית - הרבה - באופן בלתי נסבל. עדיין עדיף סייגייט מאשר חומת האש של XP.

פורסם

חברים תראו, ככל שעובר הזמן, כך ישנם פיירוואלים חדשים לעולם, אני משער בתוך חצי שנה יהיה לנו פיירוול חדש ומספיק טוב כמו SYGATE הנהדר

פורסם

wtf ?

זיהוי טרוג'נים זה לא התפקיד של הפיירוול, זה תפקידו של האנטי-וירוס. נחמד מאוד שיש לו את זה כערך מוסף, אבל זה לא רלוונטי.

הפיירוול שולט על הכניסה ויציאה של הרשת. ולשם כך הוא לא צריך שום עדכון, ושום תמיכה ב-64 ביט (מה הקשר בכלל? אתה פולט מילים בשביל שההודעה שלך תהיה ארוכה ותיראה רצינית?)

פורסם

וואי, אני שונא את הפיירוול הזה!

אנלא יודע למה אבל הוא שונא את המחשב שלי, לא משנה מתי, אפילו אם זה אחרי פירמוט, אחרי שאני מתקין אותו הוא מתחיל לשגע לי את המחשב, שגיאות, קריסות, גניבת RAM עצבנית...

אני מת ממנו.

יש המלצות אחרות?

ד"א: למישהו אחר פה זה גם קרה?

פורסם

עדיף שתישאר בקיוביקל שלך. לא תבין את הקשר ל-64ביט גם אם ראש הוועדה הפדגוגית לקביעת הקוריקולום השנתי של אוניברסיטת לפצלר ינסה להסביר לך...

ואגב, מי שעוקב בעיון אחרי הודעות של משתמש X כלשהו בפורום זה יוכל להבחין בקלות בין "מי ששולח הרבה הודעות מטופשות חסרות טעם וערך כי הוא אוהב להסתכל על המספר שמתחת לשם שלו" לבין מי שכותב הודעות לגופו של עניין.

אתה יודע כבר מה אני שם עליך למרות דירוגך הבכיר באתר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים